Είναι limited edition αυτό το εμπριμέ μάξι φόρεμα από τα Massimo Dutti

Μένουν μόνο λίγα κομμάτια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Είναι limited edition αυτό το εμπριμέ μάξι φόρεμα από τα Massimo Dutti

Αυτό το πανέμορφο εμπριμέ και μάξι φόρεμα που βρήκαμε στη νέα συλλογή στο online κατάστημα του Massimo Dutti, είναι limited edition και γι' αυτό το λόγο αν θέλεις να το κάνεις δικό σου θα πρέπει να βιαστείς, μιας και μένουν μόνο λίγα κομμάτια διαθέσιμα.

Το σημαντικό προκειμένου να μπορέσει να εντυπωσιάσει κάθε γυναίκα με την εμφάνισή της, είναι να έχει στη συλλογή της κομμάτια που δε θα φόραγε η οποιαδήποτε και έτσι θα την κάνουν να ξεχωρίσει.

Τα Massimo Dutti λοιπόν σου έχουν για ακόμα μία φορά τη λύση στο πρόβλημά σου, με το πιο εντυπωσιακό φόρεμα που δε θα θες να βγάλεις από πάνω σου φέτος το καλοκαίρι και θα το λατρέψεις αληθινά.

Εμπριμέ και μάξι, ιδανικό για τις πρωινές αλλά και τις απογευματινές σου εξόδους, αυτό το φόρεμα είναι ικανό να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση, πολλές φορές που δεν μπορείς να αποφασίσεις τι είναι αυτό που θέλεις να φορέσεις.

Ενώ αυτό που πρέπει σε κάθε περίπτωση να τσεκάρεις στο online store του Massimo Dutti, είναι αυτό το κίτρινο πλισέ φόρεμα. Δες εδώ την τιμή του!

Σχεδιασμένο για να εφαρμόζει στο σώμα με κομψότητα, ένα μοναδικό φόρεμα με θηλυκή γραμμή, γεμάτο κομψότητα και στιλ. Αμάνικο εμπριμέ φόρεμα με κρουαζέ ντεκολτέ. Γραμμή εβαζέ, κλείσιμο με φερμουάρ στο πίσω μέρος και φόδρα.

Massimo Dutti μάξι φόρεμα

Κοστίζει 169€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

Φόρεσε το εμπριμέ μάξι φόρεμα με τα πιο must μαύρα πέδιλα από τα Massimo Dutti

Αν θέλεις να έχεις μία πραγματικά ολοκληρωμένη συλλογή παπουτσιών στην ντουλάπα σου τότε δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λείπει αυτό το ζευγάρι μαύρα δερμάτινα πέδιλα που βρήκαμε στο online store του Massimo Dutti.

Δερμάτινα και με λουράκια, τα πέδιλα αυτά είναι ιδανικά για να τα φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να εντυπωσιάσεις με την εμφάνισή σου.

Εμείς μόλις τα είδαμε τρέξαμε να τα αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι χωρίς αμφιβολία το παπούτσι που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου.

Massimo Dutti μαύρα πέδιλα

Κοστίζουν 99,95€ και μπορείς να τα κάνεις δικά σου εδώ.