Χαμός στο eshop των Massimo Dutti - Αυτό το κίτρινο πλισέ φόρεμα θέλουν όλες οι γυναίκες

Είναι και limited edition!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Χαμός στο eshop των Massimo Dutti - Αυτό το κίτρινο πλισέ φόρεμα θέλουν όλες οι γυναίκες

Ένα υπέροχο κίτρινο πλισέ φόρεμα έχει προκαλέσει χαμό στο eshop των καταστημάτων Massimo Dutti αφού όλες οι γυναίκες έχουν τρελαθεί μαζί του και οι παραγγελίες που λαμβάνουν τα κεντρικά έχουν χτυπήσει κόκκινο.

Μπορεί στα καταστήματα μέχρι στιγμής να έχει μπει λουκέτο αφού τα μέτρα για την προστασία όλων από την φονική πανδημία του κορωνοϊού που έχει χτυπήσει τις χώρες δεν επιτρέπουν φυσική παρουσία στους συγκεκριμένους χώρους αλλά εμείς οι γυναίκες που έχουμε ένα εθισμό με την γκαρνταρόμπα μας συνεχίζουμε να κάνουμε τις αγορές μας για την καλοκαιρινή μας ντουλάπα μέσα από το διαδίκτυο.

Στα καταστήματα Massimo Dutti, λοιπόν, η νέα κολεξιόν έχει κυκλοφορήσει και ένα είναι το φόρεμα που έχει ξεχωρίσει από τα πολλά επιτυχημένα κομμάτια που έχει βγάλει στην αγορά για το καλοκαίρι του 2020.

Αυτό είναι το κίτρινο πλισέ φόρεμα των Massimo Dutti που ξεπουλάει σαν τρελό

Αυτό το φόρεμα δείχνει λεπτότητα και θηλυκότητα, χάρη στο κολακευτικό του σχέδιο και στην ελικοειδή κίνηση του πλισέ της φούστας. Είναι αμάνικο με λεπτομέρεια άνοιγμα στην πλάτη. Έχει γραμμή εβαζέ, ψηλό ριχτό γιακά με τρία κουμπιά στο πίσω μέρος και κλείσιμο με φερμουάρ στο πλάι. Πορτογαλικής ραφής. Θα το ερωτευτείς σίγουρα!

Ref. 6691/555

Massimo Dutti κίτρινο πλισέ φόρεμα

Το μήκος του ενδύματος στο μέγεθος 38 είναι 133,5 cm.

Κι αν αναρωτιέσαι με τι τσαντάκι μπορείς να το συνδυάσεις σου βρήκαμε το πιο τέλειο στα Stradivarius και κοστίζει μόνο 19,99€! Δες το εδώ