Στα Stradivarius η πιο viral τσάντα - Σε τιμή σοκ

Θα την φοράς όλες τις ώρες της ημέρας και σε όλες τις περιστάσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στα Stradivarius η πιο viral τσάντα  - Σε τιμή σοκ

Η πιο viral τσάντα που έχουν λατρέψει οι γυναίκες βρίσκεται και στο διαδικτυακό κατάστημα των Stradivarius και σε τιμή που προκαλεί σοκ. Θα την κρατάς καθημερινά, όλες τις ώρες της ημέρας και σε όλες τις περιστάσεις, όπου έχεις να παρευρεθείς.

Οι τσάντες είναι από τα πιο βασικά κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μιας γυναίκας και φυσικά το πιο απαραίτητο αξεσουάρ από όλα. Αν λοιπόν θες και εσύ να παραμείνεις ενήμερη με όλα τα trends και να μαγνητίσεις τα βλέμματα όλων στο πέρασμά σου, τότε δεν έχεις από το να δοκιμάσεις την παρακάτω τσάντα που σου βρήκα.

Το συγκεκριμένο στιλ έχει γίνει viral, αφού όλες οι γυναίκες έχον από μια στην προσωπική τους συλλογή κυρίως σε μαύρο χρώμα, αφού είναι αυτό που ταιριάζει με όλα τα χρώματα και στιλ και μπορεί να προσαρμοστεί σε όλες τις περιστάσεις.

Πρόκειται λοιπόν για την μαύρη σε στιλ χιαστή η οποία ωστόσο, μπορεί να κρατηθεί και στον έναν ώμο. Είναι μικρή, ωστόσο χωράει όλα τα απαραίτητα που χρειάζεται η κάθε γυναίκα για μια έξοδο της.

Τσάντα χιαστί basic - 19,99 €

Stradivarius viral τσάντα τιμή

Μπορείς να συνδυάσεις τη viral τσάντα των Stradivarius με αυτό το απίθανο φλοράλ φόρεμα.

Σε αυτό το στιλ στις τσάντες που έχει γίνει viral σου έχω βρει ακόμη δυο σχέδια στα Stradivarius σε τιμή σοκ

Αυτές οι 2 τσάντες από τα Stradivarius είναι must have, είναι στα χρώματα του καλοκαιριού. Από τα αγαπημένα στυλ, που είναι πάντα στη μόδα το καλοκαίρι και φοριέται πολύ στα αξεσουάρ, όπως καπέλα, τσάντες κλπ.

Minimalist crossbody bag

13,99 €

Stradivarius τσάντα μπλε

Θα την βρεις εδώ

Crossbody clutch

Stradivarius τσάντα μπεζ

12,59 €

Θα την βρεις εδώ

Ωστόσο, αυτή την έκπτωση που θα βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των Stradivarius δεν πρέπει επίσης να την χάσεις, αφού είναι απίστευτη. Θα βρεις σε μοναδική τιμή online ένα τζιν μπουφάν που μπορεί να φορεθεί όλους τους μήνες του χρόνου με ότι εσύ θελήσεις σε συνδυασμό.