Σε έκπτωση στα Stradivarius τζιν μπουφάν - Μην την χάσεις

Τρέξε αν θες να την προλάβεις αυτή την προσφορά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε έκπτωση στα Stradivarius τζιν μπουφάν - Μην την χάσεις

Αυτή την έκπτωση που θα βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των Stradivarius δεν πρέπει να την χάσεις, αφού είναι απίστευτη. Θα βρεις σε μοναδική τιμή online ένα τζιν μπουφάν που μπορεί να φορεθεί όλους τους μήνες του χρόνου με ότι εσύ θελήσεις σε συνδυασμό.

Κορίτσια, μπορεί ακόμη να είμαστε σε καραντίνα, ωστόσο πρέπει να κάνουμε πράγματα που μας κάνουν χαρούμενες και σίγουρα τα ψώνια κάνουν όλες τις γυναίκες. Ειδικά, αν ακούνε κιόλας... έκπτωση. Και αυτή σίγουρα δεν πρέπει να την χάσεις.

Είναι τζιν μπουφάν είναι καλό να έχουμε όλες μας στην ντουλάπα. Και αυτό γιατί μπορεί να φορεθεί με όλα τα χρώματα, αλλά και από το πρωί μέχρι το βράδυ με τους σωστούς πάντα συνδυασμούς.

Εγώ στο διαδικτυακό κατάστημα των Stradivarius σου βρήκα ένα που είναι σε απίστευτη έκπτωση, ενώ επίσης μπορεί να φορεθεί όλους τους μήνες.

Ντένιμ τζάκετ με φουσκωτά μανίκια - Μόνο 20,99 € από 29,99 € που ήταν η αρχική του τιμή

Stradivarius τζιν μπουφάν

Ωστόσο, κορίτσια το καλοκαιράκι ημέρα με την ημέρα όλο και πλησιάζει και λέω να ξεκινήσεις από τα παπούτσια τις αγορές σου. Στα Stradivarius θα βρεις ένα ζευγάρι πέδιλα τα οποία είναι δερμάτινα και ανάγλυφα στο σχέδιο. Ξεπουλάνε ήδη σαν τρελά.

Πως να φορέσεις το τζιν μπουφάν των Stradivarius που βρίσκεται σε έκπτωση και το καλοκαίρι

  • Συνδύασέ το με πολύ έντονα prints. Ιδιαίτερα το καλοκαίρι προσφέρεται για κάτι τέτοιο και μην ξεχνάς ότι πάντα όλα τα «κραυγαλέα» σχέδια, χρειάζονται μια διαχρονική νότα για δώσουν ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα. Ένα διαχρονικό nude μανικιούρ ή μακιγιάζ είναι το τέλειο συμπλήρωμα.
  • Φόρεσέ το με σουέντ. Έχουμε πει πολλές φορές ότι φέτος το καλοκαίρι αυτό είναι το υλικό που –μετά το denim- κάνει την παρουσία του πολύ έντονη. Φόρεσε λοιπόν ένα σουέντ σορτς, συνδύασέ το με λευκό t-shirt και lace up σανδάλια, ολοκλήρωσε με denim jacket και είσαι έτοιμη.
  • Ολοκλήρωσε με το denim μπουφάν σου ένα πιο αυστηρό ντύσιμο, συνδυάζοντάς το με κλασικό πουκάμισο. Αυτός άλλωστε είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να το φορέσεις στο γραφείο ή σε κάποια υποχρέωση που πρέπει να είσαι «καθώς πρέπει» χωρίς όμως να ξεφεύγεις από το νεαρό της ηλικίας σου. Ένα κλασικό eyeliner look στα μάτια και ένα ροζ κραγιόν στα χείλη αρκούν για να ολοκληρώσουν το look σου.
  • Τέλος μην ξεχνάς ότι μπορείς να το φορέσεις ακόμα και με φόρμα. Ένα τόσο εύκολο κομμάτι είναι αυτό που λέμε “μπαλαντέρ” οπότε φοριέται ακόμα και στο γυμναστήριο!