Ξεπουλάνε σαν τρελά τα πέδιλα των Stradivarius - Είναι δερμάτινα και ανάγλυφα

Δεν θα τα βγάζεις από τα πόδια σου όλο το καλοκαίρι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξεπουλάνε σαν τρελά τα πέδιλα των Stradivarius - Είναι δερμάτινα και ανάγλυφα

Το καλοκαιράκι ημέρα με την ημέρα όλο και πλησιάζει και εσύ θέλεις να ξεκινήσεις από τώρα τις θερινές σου αγορές; Εγώ λέω να ξεκινήσεις από τα παπούτσια. Στα Stradivarius θα βρεις ένα ζευγάρι πέδιλα τα οποία είναι δερμάτινα και ανάγλυφα στο σχέδιο. Ξεπουλάνε ήδη σαν τρελά.

Αν τα περσινά σου πέδιλα έχουν χαλάσει ή ακόμη και αν θέλεις να προσθέσεις ακόμη ένα στην συλλογή σου, τότε αυτά θα τα λατρέψεις. Είναι άνετα στο περπάτημα και ταιριάζουν με όλα τα χρώματα, αλλά και τα στιλ που θέλεις να δημιουργήσεις.

Μπορεί τα καταστήματα να είναι κλειστά λόγω του κορωνοϊού, ωστόσο τα διαδικτυακά συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά και μπορείς να κάνεις τις αγορές σου online. Μετά από λίγες ημέρες θα έρθουν κατευθείαν έξω από την πόρτα σου.

Για αυτό και αυτά τα δερμάτινα ανάγλυφα πέδιλα πρέπει να τα αγοράσεις. Δεν θα τα βγάζεις από τα πόδια σου όλο το καλοκαίρι.

Ανάγλυφα φλατ πέδιλα με αγκράφα - 25,99 €

Δερμάτινα πέδιλα Stradivarius

Ωστόσο, μπορεί τα μαγαζιά να παραμένουν προς το παρόν κλειστά, ωστόσο οι προσφορές στο online store του Stradivarius, συνεχίζονται και η συγκεκριμένη που βρήκαμε για αυτά τα υπέροχα αθλητικά είναι σκέτη "βόμβα" μιας και μπορείς να τα βρεις στο 50% από την αρχική τιμή τους.

Πως να φορέσεις τα δερμάτινα ανάγλυφα πέδιλα των Stradivarius

  • 1. Φόρεσέ τα σανδάλια σου με ένα maxi φόρεμα, για ένα boho look.
  • 2. Βάλε μια εμπριμέ ή ριγέ ολόσωμη φόρμα με φλατ σανδάλια και κράτα μια basket bag που είναι μόδα!
  • 3. Φόρεσε ένα τζιν μ' ένα κοντομάνικο t-shirt και τα σανδάλια σου, στο ταξίδι των διακοπών ή όταν βγαίνεις έξω από το σπίτι για δουλειές.
  • 4. Συνδύασε τα σανδάλια σου με μία παντελόνα και ένα crop top ή ένα δετό πουκάμισο, για μια πιο θηλυκή εμφάνιση.
  • 5. Φόρεσε τα σανδάλια σου στις διακοπές ή σε μια βόλτα στην πόλη, με κοντή φούστα (denim) ή ένα σορτσάκι και t-shirt ή μπλούζα με τιράντες.
  • 6. Βάλε το cropped παντελόνι σου μ' ένα t-shirt και τα αγαπημένα σου σανδάλια για μια εμφάνιση που μπορεί να σε εξυπηρετήσει από το γραφείο ως τις διακοπές σου.
  • 7. Φόρεσε ένα τζιν σορτσάκι μ' ένα statement μπουζάκι ή ένα πουκάμισο και φλατ σανδάλια, για μια χαλαρή και στιλάτη εμφάνιση.
  • 8. Φόρεσε τα σανδάλια σου μ' ένα little white ή little black dress.