"Βόμβα" η προσφορά των Stradivarius - 50% κάτω αυτά τα αθλητικά

Μην τα χάσεις με τίποτα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor

Μπορεί τα μαγαζιά να παραμένουν προς το παρόν κλειστά, ωστόσο οι προσφορές στο online store του Stradivarius, συνεχίζονται και η συγκεκριμένη που βρήκαμε για αυτά τα υπέροχα αθλητικά είναι σκέτη "βόμβα" μιας και μπορείς να τα βρεις στο 50% από την αρχική τιμή τους.

Τι κι αν προς το παρόν δεν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τις εξόδους που θα θέλαμε, σε λίγο καιρό η καραντίνα τελειώνει και θα έχουμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε στις καθιερωμένες δραστηριότητές μας.

Για να γίνει ωστόσο αυτό πρέπει να έχεις στη συλλογή σου τα απαραίτητα ρούχα και αξεσουάρ που χρειάζεσαι προκειμένου να εντυπωσιάσεις με την εμφάνιση σου.

Μιας και θα μπεις στο online store του Stradiavarius, ρίξε μια ματιά και σε αυτή τη μίνι τσάντα που θα κρατάς όλο το καλοκαίρι του 2020.

Τα Stradivarius σου έχουν για ακόμα μία φορά τη λύση, μιας και σου προτείνουν τα πιο στιλάτα αθλητικά τα οποία αποτελούν την τελευταία λέξη της φετινής σεζόν.

Με 50% κάτω από την αρχική τιμή, τα συγκεκριμένα παπούτσια δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λείπουν από τη συλλογή σου, οπότε τρέξε να τα κάνεις δικά σου.

λευκά αθλητικά stradivarius

Κοστίζουν 14,99€ και θα τα βρεις εδώ.

Φόρεσε τα λευκά αθλητικά με αυτή τη μαύρη twill φούστα από τα Stradivarius

Ποιος είπε ότι τα αθλητικά παπούτσια φοριούνται μόνο με παντελόνι; Αν θέλεις να κάνεις τη διαφορά, τότε πρέπει σε κάθε περίπτωση να τα συνδυάσεις με μία απλή μαύρη φούστα.

Η συγκεκριμένη που βρήκαμε θα σε βολέψει σε πολλές εξόδους σου μιας και αποτελεί ένα κομμάτι πασπαρτού, το οποίο μπορείς να φορέσεις σε πολλές περιπτώσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και η τιμή της είναι πολύ χαμηλή.

Twill φούστα Stradivarius

Κοστίζει 17,99 και θα τη βρεις εδώ.