Κάτω από 30 ευρώ στα H&M το αγαπημένο jacket της θερινής περιόδου

Θα το φοράς όλες τις ώρες της ημέρας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κάτω από 30 ευρώ στα H&M το αγαπημένο jacket της θερινής περιόδου

Θα το αγαπήσεις αυτό το jacket που είναι κατάλληλο για την θερινή περίοδο συνδυασμένο με τα ανοιξιάτικα φορέματα σου. Θα το βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των H&M και κοστίζει κάτω από 30€. Με το που το δεις και το αγοράσεις θα γίνει το αγαπημένο σου.

Ένα jean jacket πρέπει όλες να το έχουμε στην ντουλάπα σας. Αφού φοριέται καθημερινά όταν ο καιρός είναι ζεστός, αλλά και λίγο δροσερός. Δηλαδή είναι τέλειο για αυτή την περίοδο που μπορεί να φοράμε κοντομάνικα, ωστόσο κρυώνουμε και λίγο.

Δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, αφού είναι ένα διαχρονικό κομμάτι. Αφού, το φοράγαμε μέχρι και οι μαμάδες μας σε πιο νέα ηλικία. Το συγκεκριμένο jean jacket λοιπόν θα το βρεις σε πολλά χρώματα, στιλ και μήκη. Στα H&M όμως θα βρεις το πιο τέλειο και στιλάτο.

Κοστίζει κάτω από 30€ και συγκεκριμένα, 24,99 € και ξεπουλάει κάθε χρόνο. Εσύ μπορείς να το βάλεις αν θέλεις και με αυτό το απίστευτο κεντιτό τοπ για να τους τρελάνεις όλους.

Denim jacket - 24,99 €

H&M τζιν jacket

Φόρεσε το jacket των H&M που είναι τέλειο για την θερινή περίοδο με αυτό το απίστευτο φλοράλ φόρεμα

Αυτό το φλοράλ φόρεμα που βρήκαμε στο online κατάστημα του H&M είναι ιδανικό για φέτος το καλοκαίρι και βρίσκεται μάλιστα σε τόσο χαμηλή τιμή που προκαλεί σοκ! Πρέπει οπωσδήποτε να το κάνεις δικό σου φέτος το καλοκαίρι.

Μιας και θα μπεις ωστόσο στο online store του Η&Μ πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το τοπάκι που βγαίνει σε 4 υπέροχες αποχρώσεις. Δες το εδώ!

Αυτό το συγκεκριμένο φόρεμα που βρήκαμε είναι ιδανικό για το καλοκαίρι, κυρίως για τις πρωινές σου εξόδους μιας και κολακεύει όλα τα σωματότυπα και είναι πολύ δροσερό για τις ζεστές μέρες που έρχονται λίγο νωρίς φέτος το καλοκαίρι.

H&M φλοράλ φόρεμα

Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή του μιας και μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 14,99€. Θα το βρεις εδώ σε 4 αποχρώσεις.

TAGS