ZARA: Ξεχάστε τα κλασικά τζιν! Έχουν πάθει όλες αμόκ με αυτό το μανταρινί

Θα τολμήσεις να το φορέσεις;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
ZARA: Ξεχάστε τα κλασικά τζιν! Έχουν πάθει όλες αμόκ με αυτό το μανταρινί

Ξεχάστε τα κλασικά μπλε τζιν που τόσο καιρό πρωταγωνιστούσαν στις εμφανίσεις μας! Η νέα συλλογή των Zara φέρνει στη μόδα τα χρώματα και όλες έχουν πάθει αμόκ με ένα συγκεκριμένο μανταρινί παντελόνι.

Το καλοκαίρι 2020 θα μας βρει με ανεβασμένη διάθεση και θα δώσει χρώμα στη ζωή μας αφού πλέον η συλλογές ρούχων πετάνε τα σκούρα χρώματα και φέρνουν τα κίτρινα, τα πορτοκαλί και γενικά τις έντονες και ζωηρές αποχρώσεις στην πρώτη γραμμή. Τα Zara με τη νέα τους συλλογή έχουν προκαλέσει φρενίτιδα! Εσύ θα τολμήσεις να φορέσεις το συγκεκριμένο τζιν;

Αυτό είναι το μανταρινί τζιν που κάνει χαμό στα Zara

Επίσης, να ξέρετε πως το eshop των Zara έπεσε πριν από λίγες ημέρες γιατί μπήκαν όλες και παρήγγειλαν αυτό το κόκκινο φόρεμα, δείτε το εδώ! Έχουν μείνει ελάχιστα αποθέματα στις αποθήκες

ΤΖΙΝ Z1975 AUTHENTIC SLOUCHY ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

  • 25,95 EUR
  • ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ - 8228/037

Ψηλόμεσο παντελόνι με μπροστινές τσέπες και πίσω τσέπες patch. Λεπτομέρεια πιέτες στο μπροστινό μέρος. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και κουμπί.

  • JOIN LIFE
  • Care for fiber: 100% οργανικό βαμβάκι.Το οργανικό βαμβάκι καλλιεργείται με πρακτικές που μας βοηθούν να προστατεύουμε τη βιοποικιλότητα και την εναλλαγή καλλιεργειών ή τη χρήση φυσικών λιπασμάτων.

ZARA μανταρινί τζιν παντελόνι νέα συλλογή

Συνδύασε το μανταρινί τζιν των Zara με αυτό το μπλουζάκι

Μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ και μπορείς να κάνεις άπειρους συνδυασμούς και το καλύτερο στο άφησα για το τέλος... Κοστίζει μόνο 19,95€! Αν θες και εσύ να εντυπωσιάσεις χωρίς πολλά - πολλά, δεν έχεις από το να τρέξεις στο online store και να την κάνεις δικιά σου.

ΤΟΠ CROPPED CUT OUT ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

  • 19,95 EUR
  • ΜΑΥΡΟ - 3067/012

Κοντό τοπ με ασύμμετρη λαιμόκοψη. Λεπτομέρεια με λάστιχο στο κάτω μέρος. Κλείσιμο στο πλάι με κρυφό φερμουάρ στη ραφή.

  • ΥΨΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ: 177 cm
  • JOIN LIFE
  • Care for fiber: TENCEL™ Lyocell.Το TENCEL™ προέρχεται από ξυλεία δασών που τυγχάνουν μιας διαχείρισης με τρόπο βιώσιμο ο οποίος εξασφαλίζει την αναδάσωσή τους και γίνεται σε κλειστό κύκλο, με σεβασμό προς το νερό και το περιβάλλον.

μαύρο τοπάκι ZARA κοντό

TAGS