Χάος στα Massimo Dutti με την ολόσωμη φόρμα που έχει σταυρωτές τιράντες

Είναι για ειδικές περιπτώσεις...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χάος στα Massimo Dutti με την ολόσωμη φόρμα που έχει σταυρωτές τιράντες

Χάος επικρατεί στις πωλήσεις με αυτή την απίστευτη ολόσωμη φόρμα που θα βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των Massimo Dutti, ενώ πλέον και σε όλα τα μαγαζιά, αφού έχουν ανοίξει και πάλι. Είναι σε λευκό χρώμα και έχει σταυρωτές τιράντες.

Η συγκεκριμένη είναι για ειδικές περιπτώσεις, αφού έχει πιο καλό ύφασμα, ενώ το κόψιμο του είναι για τις πιο επίσημες εμφανίσεις σου. Ταιριάζει σε όλες τις αποχρώσεις του δέρματος, αλλά και των χρωμάτων που θέλεις να την συνδυάσεις.

Πρόκειται για ένα μοναδικό κομμάτι που δεν πρέπει να σας λείψει αυτή τη σεζόν. Είναι εκλεπτυσμένο και θηλυκό και θα είναι ο αναμφισβήτητος πρωταγωνιστής κάθε περίστασης. Ο λόγος λοιπόν για την ολόσωμη φόρμα με V γιακά, κλείσιμο με φερμουάρ στο πλάι, σταυρωτές τιράντες στο πίσω μέρος με κουμπιά, δύο πλαϊνές τσέπες, παντελόνι τύπου slouchy, θηλιές για τη ζώνη και κάτω μέρος με τελείωμα στον αστράγαλο και κουμπί.

Δες μάλιστα, παρακάτω με τι παπούτσια μπορείς να την συνδυάσεις για στιλάτες εμφανίσεις. Ενώ αν είσαι λάτρης της ολόσωμης φόρμας να σου πως πως αυτή που θα βρεις επίσης στα Massimo Dutti, έχει πέσει στην τιμή της 30 € κάτω.

Ολόσωμη φόρμα με σταυρωτές τιράντες Limited Edition - 149.00 €

Massimo Dutti ολόσωμη φόρμα με σταυρωτές τιράντες

Συνδύασε την ολόσωμη φόρμα με τις σταυρωτές τιράντες από το Massimo Dutti με αυτά τα αδιανόητα κροκό mules και παρέδωσε μαθήματα

Τρέξε να προλάβεις αυτή την έκπτωση των Massimo Dutti. Στο διαδικτυακό τους κατάστημα θα βρεις ένα ζευγάρι κροκό mules σε μαύρο χρώμα, τα οποία βρίσκονται σε αδιανόητη χαμηλή τιμή. Το ύφασμα τους είναι πολύ καλό και ταιριάζουν με όλα.

Τα συγκεκριμένα, από το διαδικτυακό κατάστημα των Massimo Dutti είναι ευκαιρία να τα αποκτήσεις. Αφού εκτός του είναι σε έκπτωση, έχουν πολύ καλή ποιότητα και θα μείνουν για αρκετό καιρό στην παπουτσοθήκη σου.

ΚΡΟΚΟ MULES - Από 59.95 € μόνο με 39.95 €

Εξώφτερνα ίσια παπούτσια από δέρμα με animal print. Δερμάτινος πάτος και ασορτί σόλα.

Ωστόσο, τσέκαρε και αυτή την απίστευτη προσφορά. Στα Massimo Dutti, θα βρεις κομμάτια σε απίστευτες προσφορές, όπως αυτή η φαρδιά με ανοίγματα, της οποίας η τιμή έχει πέσει κάτω, 30 €.

Κροκό mules  Massimo Dutti