Χαμός στα Zara με αυτό το κορμάκι - Θα φαίνεσαι μπόμπα όσα κιλά κι αν είσαι

Τόλμησέ το

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Χαμός στα Zara με αυτό το κορμάκι - Θα φαίνεσαι μπόμπα όσα κιλά κι αν είσαι

Χαμός έχει προκληθεί στα Zara με αυτό το κορμάκι, καθώς θα σε κάνει να φαίνεσαι μπόμπα όσα κιλά κι αν είσαι! Αν δεν μας πιστεύεις δες και μόνη σου. Είναι σίγουρο πως θα τους μαγνητίσεις όλους.

Τα κορμάκια είναι ένα από τα αγαπημένα ρούχα κάθε γυναίκας. Τονίζουν την θηλυκότητα σου και σε βγάζουν ασπροπρόσωπη τόσο σε νυχτερινές εμφανίσεις, όσο και σε μια εμφάνιση στο γραφείο τις ημέρες που δεν έχεις ιδέα τι να φορέσεις.

Η Άνοιξη τελειώνει και πλησιάζει το καλοκαιράκι και ήρθε η ώρα να αποχωριστούμε τα βαριά ρούχα του χειμώνα και να φορέσουμε κάτι πιο ανάλαφρο και ωραίο. Επίσης, να ξέρετε πως το eshop των Zara έπεσε πριν από λίγες ημέρες γιατί μπήκαν όλες και παρήγγειλαν αυτό το κόκκινο φόρεμα, δείτε το εδώ! Έχουν μείνει ελάχιστα αποθέματα στις αποθήκες

Για αυτό και εμείς βρήκαμε το πιο εντυπωσιακό κορμάκι που μπορείς να βρεις στα online stores των Zara, ώστε να εντυπωσιάσεις για ακόμα μια φορά μετά την καραντίνα.

Zara πλεκτό κορμάκι άσπρο

Κάνε το δικό σου εδώ.

Συνδύασε το κορμάκι σου με αυτό το μανταρινί τζιν των Zara

Ξεχάστε τα κλασικά μπλε τζιν που τόσο καιρό πρωταγωνιστούσαν στις εμφανίσεις μας! Η νέα συλλογή των Zara φέρνει στη μόδα τα χρώματα και όλες έχουν πάθει αμόκ με ένα συγκεκριμένο μανταρινί παντελόνι.

Το καλοκαίρι 2020 θα μας βρει με ανεβασμένη διάθεση και θα δώσει χρώμα στη ζωή μας αφού πλέον η συλλογές ρούχων πετάνε τα σκούρα χρώματα και φέρνουν τα κίτρινα, τα πορτοκαλί και γενικά τις έντονες και ζωηρές αποχρώσεις στην πρώτη γραμμή. Τα Zara με τη νέα τους συλλογή έχουν προκαλέσει φρενίτιδα! Εσύ θα τολμήσεις να φορέσεις το συγκεκριμένο τζιν;

ΤΖΙΝ Z1975 AUTHENTIC SLOUCHY ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

  • 25,95 EUR
  • ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ - 8228/037

Ψηλόμεσο παντελόνι με μπροστινές τσέπες και πίσω τσέπες patch. Λεπτομέρεια πιέτες στο μπροστινό μέρος. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και κουμπί.

  • JOIN LIFE
  • Care for fiber: 100% οργανικό βαμβάκι.Το οργανικό βαμβάκι καλλιεργείται με πρακτικές που μας βοηθούν να προστατεύουμε τη βιοποικιλότητα και την εναλλαγή καλλιεργειών ή τη χρήση φυσικών λιπασμάτων.

ZARA μανταρινί τζιν παντελόνι νέα συλλογή

TAGS