Θα φας κόλλημα με αυτό το τσαντάκι από τα Stradivarius - Είναι το νούμερο ένα trend του καλοκαιριού

Ταιριάζει με όλα

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Θα φας κόλλημα με αυτό το τσαντάκι από τα Stradivarius - Είναι το νούμερο ένα trend του καλοκαιριού

Θα φας κόλλημα με αυτό το τσαντάκι από τα Stradivarius γιατί είναι το νούμερο ένα trend του καλοκαιριού, που δεν θα μπορείς να βγάλεις από πάνω σου. Ετοιμάσου να γίνει η νέα σου κολλητή.

Οι τσάντες είναι από τα πιο βασικά κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μιας γυναίκας και φυσικά το πιο απαραίτητο αξεσουάρ από όλα. Αν λοιπόν θες και εσύ να παραμείνεις ενήμερη με όλα τα trends και να μαγνητίσεις τα βλέμματα όλων στο πέρασμά σου, τότε δεν έχεις από το να δοκιμάσεις την συγκεκριμένη που βρήκαμε στο σάιτ των Stradivarius.

Πρέπει να αρχίσεις ήδη να ετοιμάζεις τα looks σου, μιας και πλησιάζει και το καλοκαιράκι και τώρα που μπορούμε να βγαίνουμε έξω, θα χρειαστεί να ανανεώσεις τον εαυτό σου. Ωστόσο, πριν βγείτε έξω δείτε αναλυτικά ποιες ώρες θα είναι ανοιχτά όλα τα καταστήματα εδώ.

τσαντάκι νούμερο ένα trend Stradivarius

Κάνε την δικιά σου εδώ. Με αυτόν τον τρόπο θα τους εντυπωσιάσεις όλους στο λεπτό και θα δείχνεις κομψή όλες τις πρωινές ώρες στις βόλτες σου.

Ποιες τσάντες είναι στα trend για το 2020 ανάμεσα στις οποίες και το τσαντάκι από τα Stradivarius

  • Πλεκτές τσάντες με σχοινί, ψάθα, μαλλί, δέρμα ή χάντρες
  • Υλικά όπως το σχοινί και η ψάθα είναι πολύ χαρακτηριστικά για την καλοκαιρινή περίοδο. Επομένως, δεν θα μπορούσαν να μην χρησιμοποιηθούν και στη δημιουργία των νέων σχεδίων της σεζόν.
  • Τσάντες με χερούλια από μπαμπού ή μεγάλες αλυσίδες
  • Η χρήση φυσικών υλικών και η οικολογική συνείδηση είχε μεγάλη επιρροή και στις τσάντες της σεζόν. Μια από τις χαρακτηριστικές προτάσεις είναι οι τσάντες με χερούλια από μπαμπού.
  • Οι πολλαπλές τσάντες παραμένουν στη μόδα
  • Μπορεί οι μικροσκοπικές τσάντες να έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια πολύ δημοφιλείς, ωστόσο δεν είναι και πολύ πρακτικές, αφού χωρούν ελάχιστα. Για τον λόγο αυτό και οι διάσημοι σχεδιαστές μόδας επιμένουν στη χρήση των πολλαπλών τσαντών.