Άρση μέτρων: Δες τι ώρα ανοίγουν σήμερα τα πολυκαταστήματα - Τι ισχύει με Jumbo και ΙΚΕΑ;

Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άρση μέτρων: Δες τι ώρα ανοίγουν σήμερα τα πολυκαταστήματα - Τι ισχύει με Jumbo και ΙΚΕΑ;

Διαβάστε προσεκτικά γιατί σας αφορά. Τι ώρα ανοίγουν σήμερα τις πόρτες τους τα πολυκαταστήματα και τι θα ισχύει για Jumbo και ΙΚΕΑ, τώρα που έχουμε σταδιακή άρση των μέτρων; Όσα αναφέρουν οι πληροφορίες.

Μετά από δύο μήνες στην «ενεργό δράση» επιστρέφει από σήμερα η πλειονότητα του εμπορικού κόσμου!

Η αγωνία στην αγορά είναι μεγάλη, καθώς όλοι περιμένουν την αντίδραση των καταναλωτών στην επαναλειτουργία των περισσότερων καταστημάτων που αναγκάστηκαν να κατεβάσουν ρολά στο πλαίσιο των κυβερνητικών μέτρων για την ανάσχεση της πανδημίας.

Συνολικά, σήμερα Δευτέρα 11 Μαΐου επαναλειτουργούν 66.010 επιχειρήσεις, δηλαδή το 25% των επιχειρήσεων των οποίων ανεστάλη η λειτουργία και επανέρχονται στην εργασία τους 155.962 εργαζόμενοι, δηλαδή το 22,5% των εργαζομένων που ετέθησαν σε αναστολή.

Μικρότερες και μεγαλύτερες επιχειρήσεις δηλώνουν έτοιμες να υποδεχθούν το αγοραστικό κοινό, με επάρκεια προϊόντων και μεγάλες προσφορές ενώ τονίζουν πως έχουν λάβει όλα τα μέτρα προστασίας. Διαβάστε αναλυτικά στο athensmagazine.gr τι ώρα θα ανοίξουν σήμερα θα πολυκαταστήματα, αναφορικά και με την άρση των μέτρων. Σας αφορά!