Το απόλυτο χάος στα H&M με αυτό το καλοκαιρινό μίντι φόρεμα - Κοστίζει 14,99 €

Θα σε κάνει βασίλισσα του καλοκαιριού

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Το απόλυτο χάος στα H&M με αυτό το καλοκαιρινό μίντι φόρεμα - Κοστίζει 14,99 €

Το απόλυτο χάος επικρατεί στα H&M με αυτό το καλοκαιρινό μίντι φόρεμα, μιας και κοστίζει μόλις 14,99 ευρώ και τόσο το στυλ του, όσο και το χρώμα του θα σε ταξιδέψει σε μαγικές στιγμές.

Γιατί το λέμε αυτό; Μα φυσικά γιατί το έντονο πορτοκαλί του χρώμα αλλά και το κόψιμό του, θυμίζουν φόρεμα βγαλμένο από ταινίες του στυλ "Mamma Mia", που θα σε μετατρέψουν σε βασίλισσα του νησιού, όπου θα ταξιδέψεις το καλοκαιράκι.

Μπορείς ανάλογα τους συνδυασμούς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ, ενώ παρακάτω θα δεις πως να το φορέσεις για να φαίνεται πιο trendy. Βέβαια, αν το θέλεις πιο σικάτο, τότε μπορείς να το συνδυάσεις με αυτό το αδιανόητο blazer.

H&M καλοκαιρινό μίντι φόρεμα

Κάνε το δικό σου εδώ.

Συνδύασε το φόρεμα των H&M που κοστίζει 14.99 € με αυτό το jean jacket που βρίσκεται σε απίστευτη τιμή

Θα το αγαπήσεις αυτό το jacket που είναι κατάλληλο για την θερινή περίοδο συνδυασμένο με τα ανοιξιάτικα φορέματα σου. Θα το βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των H&M και κοστίζει κάτω από 30€. Με το που το δεις και το αγοράσεις θα γίνει το αγαπημένο σου.

Δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, αφού είναι ένα διαχρονικό κομμάτι. Αφού, το φοράγαμε μέχρι και οι μαμάδες μας σε πιο νέα ηλικία. Το συγκεκριμένο jean jacket λοιπόν θα το βρεις σε πολλά χρώματα, στιλ και μήκη. Στα H&M όμως θα βρεις το πιο τέλειο και στιλάτο.

Denim jacket - 24,99 €

H&M τζιν jacket

TAGS