Στη νέα συλλογή των Oysho το πιο απίστευτο σταχτί σουτιέν

Θα το φοράς συνέχεια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στη νέα συλλογή των Oysho το πιο απίστευτο σταχτί σουτιέν

Στα Oysho θα βρεις αυτό το απίστευτο σταχτί σουτιέν. Βρίσκεται στη νέα συλλογή και είναι για σκληρή γυμναστική, ωστόσο πάντα με στιλ, αλλά και άνεση. Εσύ που λατρεύεις την καθημερινή γυμναστική, θα το ερωτευτείς στα σίγουρα.

Τα μπουστάκι - σουτιέν είναι από τα αγαπημένα κομμάτια για τη γυμναστική μας. Χαρίζουν άνεση, στιλ, ενώ δεν θα ιδρώσεις καθόλου, αφού δεν είναι σαν την μακριές μπλούζες που κολλάνε πάνω σου.

Φόρεσε το λοιπό, συνδύασε το με το παρακάτω κολάν που θα δεις και είναι σε στιλ ψαράδικο, ολοκλήρωσε το look σου με αυτά τα αθλητικά παπούτσια και ξεκίνα την γυμναστική σου.

Πρόκειται λοιπόν για το αθλητικό σουτιέν με υψηλή στήριξη σε στρατηγικά σημεία για την εξάσκηση αθλημάτων υψηλής έντασης. Λεπτομέρεια χιαστί τιράντες. Τιράντες και πλάτη που ρυθμίζονται. Με προσχηματισμένες cup. Λογότυπο Oysho_Sport στη μπροστινή πλευρά. Διχτυωτό ύφασμα σε στρατηγικά σημεία του εσωτερικού, που ευνοούν τον αερισμό.

Γκρι σταχτί αθλητικό σουτιέν με λογότυπο - 25.99 €

Oysho σταχτί σουτιέν

Συνδύασε το σταχτί σουτιέν της νέας συλλογής των Oysho με αυτό το ψαράδικο κολάν και ξεκίνα γυμναστική

Αυτό το μαύρο κολάν που είναι ψαράδικο και θα βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των Oysho, όπως και σε όλα τα πλέον ανοιχτά μαγαζιά, είναι για τις πιο έντονες προπονήσεις σου με τον προσωπικό σου γυμναστή, αλλά και την άθληση στη φύση.

Βέβαια, αν δεν θέλεις να το φορέσεις για γυμναστική, μπορείς άνετα να το φορέσεις και σε μια χαλαρή βόλτα σου για περπάτημα ή στον απογευματινό σου καφέ. Ωστόσο, για γυμναστική και πολύ στιλάτο είναι και το cycling shorts. Δείτε το εδώ, προκαλεί χαμό.

Πρόκειται για τολάν συμπίεσης που παρέχει ενίσχυση και στήριξη για τις πιο έντονες προπονήσεις. Μήκος κάπρι και σιλικόνη στη μέση για πιο επίπεδο αποτέλεσμα. Το ύφασμα διαμόρφωσης τονίζει και σμιλεύει το σώμα χωρίς να περιορίζει τις κινήσεις. Λεπτομέρεια laser cut στον ποδόγυρο και στη μέση. Ύφασμα με αντηλιακή προστασία UPF+40.

Ψαράδικο κολάν συμπίεσης - 25.99 €

Oysho  μαύρο ψαράδικο κολάν

TAGS