Έρωτας αυτό το φλοράλ φόρεμα από τη νέα συλλογή των Pull&Bear

Θα σε κάνει μοντέλο

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Έρωτας αυτό το φλοράλ φόρεμα από τη νέα συλλογή των Pull&Bear

Αυτό το φλοράλ φόρεμα από τη νέα συλλογή των Pull&Bear είναι έρωτας! Θα το αγαπήσεις σίγουρα μιας και είναι σε μοναδική απόχρωση και σίγουρα θα σε κάνει να κλέψεις όλες τις εντυπώσεις.

Γιατί το λέμε αυτό; Μα φυσικά γιατί το απαλό λιλά του χρώμα αλλά και το κόψιμό του, θυμίζουν φόρεμα βγαλμένο από ταινίες με ρομαντικό στυλ, που θα σε μετατρέψουν σε βασίλισσα του νησιού, όπου θα ταξιδέψεις το καλοκαιράκι.

Αν είσαι από τα κορίτσια που θέλουν να εντυπωσιάζουν στο πέρασμά τους, τότε δεν έχεις από το να πας είτε στα καταστήματα της γειτονιάς σου, είτε online για πιο γρήγορα και χωρίς να έρθεις σε επαφή με πολύ κόσμο, ώστε να το κάνεις δικό σου και να μαγνητίσεις.

Μπορείς ανάλογα τους συνδυασμούς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ, ενώ παρακάτω θα δεις πως να το φορέσεις για να φαίνεται πιο trendy. Βέβαια, αν το θέλεις πιο σικάτο, τότε μπορείς να το συνδυάσεις με αυτό το αδιανόητο blazer.

φλοράλ φόρεμα νέα συλλογή Pull&Bear

Κάνε το δικό σου εδώ.

Συνδύασε το φόρεμα των Pull&Bear με αυτό το jean jacket που βρίσκεται σε απίστευτη τιμή

Θα το αγαπήσεις αυτό το jacket που είναι κατάλληλο για την θερινή περίοδο συνδυασμένο με τα ανοιξιάτικα φορέματα σου. Θα το βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των H&M και κοστίζει κάτω από 30€. Με το που το δεις και το αγοράσεις θα γίνει το αγαπημένο σου.

Δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, αφού είναι ένα διαχρονικό κομμάτι. Αφού, το φοράγαμε μέχρι και οι μαμάδες μας σε πιο νέα ηλικία. Το συγκεκριμένο jean jacket λοιπόν θα το βρεις σε πολλά χρώματα, στιλ και μήκη. Στα H&M όμως θα βρεις το πιο τέλειο και στιλάτο.

Denim jacket - 24,99 €

H&M τζιν jacket

TAGS