Ψάχνεις καυτό σορτσάκι; Θα το βρεις στα BSB

Θα σε "μεταμορφώσει"

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Ψάχνεις καυτό σορτσάκι; Θα το βρεις στα BSB

Ψάχνεις καυτό σορτσάκι για το καλοκαίρι που θα σε κάνει να μαγνητίσεις στο πέρασμά σου; Θα το βρεις στα BSB και σε μοναδική τιμή. Αν θες να γίνεις η σταρ της παρέας σου, τότε δεν έχεις από το να το κάνεις δικό σου.

Αν θες λοιπόν να τους εντυπωσιάσεις όλους στο πέρασμά σου, δεν έχεις από το να το δοκιμάσεις και να δεις όλα τα βλέμματα πάνω σου στο λεπτό. Τα λόγια είναι περιττά μόνο και μόνο από την εικόνα.

Τα σορτσάκια αποτελούν το απόλυτο must για τις καλοκαιρινές μας βόλτες, και η αλήθεια είναι πως από την στιγμή που μπορούμε να ξαναβγούμε έξω, και μιας και ο καιρός έχει αρχίσει να είναι πιο καλοκαιρινός, το συγκεκριμένο κομμάτι δεν πρέπει να λείψει από την γκαρνταρόμπα σου.

καυτό σορτσάκι BSB μαύρο

Κάνε το δικό σου εδώ. Μάλιστα, σου βρήκαμε και το τέλειο μπλουζάκι για να βάλεις από μέσα! Είναι σε μοναδική προσφορά στα Bershka και κοντεύει να εξαντληθεί! Τόλμησε να τους εντυπωσιάσεις όλους!

Στιλιστικά μυστικά για το καυτό σορτσάκι από τα BSB

  • Αποφύγετε να κάνετε printed συνδυασμούς από πάνω μέχρι κάτω.
  • Το τζιν σορτσάκι είναι ένα πασπαρτού κομμάτι. Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις ανάλογα με το τοπ που θα επιλέξετε.
  • Εξισορροπήστε ένα σύνολο με στενό ίσιο σορτσάκι, φορώντας ένα μπλουζάκι σε Α γραμμή.
  • Αποφύγετε να φορέσετε παπούτσια μέχρι το γόνατο, διότι θα κάνουν τα πόδια να δείχνουν πιο κοντά.
  • Η επιλογή ενός balloon type σορτς θέλει προσοχή, διότι κάνει τα μπούτια να δείχνουν πιο φαρδιά. Προτιμήστε ένα σορτσάκι που ανοίγει ελαφρώς στο στρίφωμα. Είναι ένα σχέδιο που ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις σιλουέτες.
  • Τολμήστε να κάνετε έναν color block συνδυασμό.
  • Συνδυάστε ένα τζιν σορτσάκι με ένα μονόχρωμο μπλουζάκι και αποφύγετε τα πολλά αξεσουάρ, για να μην δημιουργήσετε μια φορτωμένη εικόνα.
  • Αν φορέσετε ένα μονόχρωμο σορτς, μπορείτε να το απογειώσετε με εντυπωσιακά κολιέ ή βραχιόλια.
TAGS