Στα Bershka κάνει χαμό η πιο τέλεια μπλούζα της άνοιξης - Έχει δέσιμο που "κολάζει"

Θα την ερωτευτείς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στα Bershka κάνει χαμό η πιο τέλεια μπλούζα της  άνοιξης - Έχει δέσιμο που

Αν ψάχνεις την πιο τέλεια μπλούζα για φέτος την Άνοιξη, τότε θα την βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των Bershka. Έχει δέσιμο που "κολάζει" και κάνει χαμό στις πωλήσεις, αφού ξεπουλάει σαν τρελή, ειδικά τώρα που σιγά - σιγά πιάνει το καλοκαιράκι.

Τα τοπάκι την θερινή περίοδο έχουν την τιμητική τους, ειδικά αυτά που είναι σε ανοιχτές αποχρώσεις και με φλοράλ σχέδια. Για τις καθημερινές, αλλά και πιο επίσημες εμφανίσεις τους τα επιλέγουν όλες οι γυναίκες που αγαπούν τα πιο girly look.

H συγκεκριμένα μπλούζα που κάνει χαμό στα Bershka, είναι της νέας συλλογής και θα τη βρεις σε τρία διαφορετικά χρώμα και σχέδια. Είναι crop top με μακριά μανίκια, και δένει μπροστά με κόμπο, αφήνοντας λίγο ανοιχτό το μπούστο.

Αυτή είναι η μπλούζα των Bershka και το δέσιμο που "κολάζει"

Μπλούζα με κόμπο - 17.99 €

Bershka μπλούζα της Άνοιξης

Ωστόσο, αν ψάχνεις παντελόνια σε χαμηλές τιμές, τότε στα Bershka θα βρεις απίστευτα κομμάτια σε προσφορά. Όπως αυτό το jogger cargo παντελόνι που για το 2019 ήταν αγαπημένο trends και παραμένει και για το 2020. Μάλιστα, είναι και σε απίστευτη τιμή, αφού θα το βρεις με έκπτωση -60%

Συνδύασε την τέλεια μπλούζα που «κολάζει» με αυτό είναι το σορτσάκι από τα Bershka που θα σε κάνει "φωτιά"

Θες να τους κολάσεις όλους μετά την καραντίνα; Αν ναι τότε αυτό είναι το ιδανικό σορτσάκι από τα Bershka που θα σε κάνει "φωτιά" και θα στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω σου!

Αν θες λοιπόν να τους εντυπωσιάσεις όλους στο πέρασμά σου, δεν έχεις από το να το δοκιμάσεις και να δεις όλα τα βλέμματα πάνω σου στο λεπτό. Αν δεν μας πιστεύεις, τσέκαρέ το και μόνη σου.

Τα σορτσάκια αποτελούν το απόλυτο must για τις καλοκαιρινές μας βόλτες, και η αλήθεια είναι πως από την στιγμή που θα μπορέσουμε να ξαναβγούμε έξω, και μιας και ο καιρός έχει αρχίσει να είναι πιο καλοκαιρινός, το συγκεκριμένο κομμάτι δεν πρέπει να λείψει από την γκαρνταρόμπα σου.

άσπρο

Κάνε το δικό σου εδώ.

TAGS