Bershka: Σοκαριστικές τιμές! Θα πάθεις πλάκα με τα 3 αυτά φορέματα

Ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Bershka: Σοκαριστικές τιμές! Θα πάθεις πλάκα με τα 3 αυτά φορέματα

Σοκαριστικές τιμές στα Bershka, με αυτά τα τρια φορέματα που θα πάθεις πλάκα μόλις τα δεις.Χτύπησαν κόκκινο σε πωλήσεις και μόλις τα δεις θα το ερωτευτείς και θα θέλεις και εσύ να τα αγοράσεις και να το βάλεις όπου μπορείς, με το που βγεις από το σπίτι.

Είναι κατάλληλο για τις βραδινές εμφανίσεις σου αλλά και για ένα κάλεσμα, όπως αν έχεις για παράδειγμα κάποιο γάμο και δεν θέλεις να ντυθείς υπερβολικά, ενώ θα πηγαίνει και με το μαύρισμα σου.

Το φορέματα είναι χωρίς αμφιβολία το trend του καλοκαιριού και γι΄αυτό το λόγο πρέπει να του δώσεις μία παραπάνω ευκαιρία φέτος.

Τα φορέματα είναι ένα από τα ρούχα που αγαπάμε, κυρίως το καλοκαίρι. Απλό , αέρινο και πολύ όμορφο χωρίς υπερβολές, σε βοηθάνε να εντυπωσιάσεις και έχεις ένα κομψό και όμορφο στυλ, στα Beshka ωσόσο έχει και σε σούπερ προσφορά μια μίνι φούστα.

Φλοράλ φόρεμα με λαιμόκοψη σε σχήμα καρδιάς

Θα το βρεις εδώ

Κοντό φόρεμα από δαντέλα

Κοντό δαντελωτό φόρεμα με λεπτές τιράντες, ντεκολτέ σε V και εφαρμοστή γραμμή.

JOIN LIFE Care for fiber: τουλάχιστον 25% ανακυκλωμένο πολυαμίδιο. Η παραγωγή ανακυκλωμένων υφασμάτων έχει λιγότερο δυσμενείς για το περιβάλλον επιπτώσεις, καταναλώνει λιγότερο νερό, λιγότερη ενέργεια και λιγότερους φυσικούς πόρους.

Θα το βρεις εδώ

Φόρεμα κοντό με τιράντες

Φόρεμα σε εφαρμοστή γραμμή, με λεπτές τιράντες και λαιμόκοψη halter.

JOIN LIFE Care for fiber: EcoVeroTMViscose. Η EcoVeroTM φέρει το οικολογικό σήμα της ΕΕ και πληροί τα πιο απαιτητικά περιβαλλοντικά πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, από την πρώτη ύλη μέχρι την κατασκευή της, βοηθώντας μας στην προστασία του περιβάλλοντος.

Θα το βρεις εδώ

Πως να συνδυάσεις το φόρεμα σου

  • Αν αγαπάς το casual chic look, τότε μπορείς κι εσύ με τις ευλογίες του εν λόγω trend με sneakers να συνδυάσεις το αγαπημένο σου φόρεμα – είτε αυτό είναι girly mini, είτε ένα αέρινο maxi- με τα πιο άνετα παπούτσια που έχουν φτιαχτεί ποτέ!
  • Και να θυμάσαι: Δεν χρειάζεται να αποφεύγεις τα φορέματα για να αποφύγεις τα άβολα ψηλοτάκουνα, αφού τα sneakers δίνουν ένα chic αποτέλεσμα είτε στις πρωινές είτε στις βραδινές σου εμφανίσεις.
  • Ένα μάξι με σχίσιμο ή από ημιδιάφανο ύφασμα αναδεικνύει το σώμα και αποτρέπει από το εφέ-“σακί”, το οποίο θέλουμε να αποφύγουμε.
TAGS