Θα τον τρελάνεις με αυτό το λευκό δαντελένιων σετ εσωρούχων από τα Oysho - Τιμή έκπληξη!

Αισθησιακό και σικ

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Θα τον τρελάνεις με αυτό το λευκό δαντελένιων σετ εσωρούχων από τα Oysho - Τιμή έκπληξη!

Θα τον τρελάνεις με αυτό το λευκό δαντελένιων σετ εσωρούχων από τα Oysho, που είναι και σε τιμή έκπληξη. Θα το αγοράσεις και τόσο οικονομικό και θα σε βολέψει και στην καθημερινότητα σου γιατί είναι άνετα, αλλά και για κάθε μέρα.

Μπορεί τα εσώρουχα να μην φαίνονται, έχουμε όμως την ανάγκη να είναι όμορφα και αυτά και να μας κάνουν και εμάς να νιώθουμε όμορφες αλλά και αισθησιακές όταν τα φοράμε.

Τα σετ που διαλέγουμε λοιπόν παίζουν μεγάλο ρόλο. Εμείς βρήκαμε στα Oysho αυτό το σετ που είναι και οικονομικό αλλά και αρκετά άνετο και το λατρέψαμε και σίγουρα θα το λατρέψει και ο καλός σου αφού θα τον ξετρελάνεις. Εντωμεταξύ στα Oysho κυκλοφορεί και ένα κολάν που θα σε δείχνει κορμάρα. Θα το θες τώρα

Κλασικό σλιπ με λουλουδάτο κέντημα

5.99 €

Σουτιέν χωρίς γέμισμα με μπανέλα και λουλουδάτο κέντημα

Oysho εσώρουχα λευκά δαντέλα

11.99 €

Σουτιέν με λαιμόκοψη halter από δαντελωτό ύφασμα με λουλουδάτο σχέδιο. Χωρίς γέμισμα και με μπανέλα. Ρυθμιζόμενες τιράντες και κούμπωμα στο πίσω μέρος.

Θα το βρεις εδώ

Ποιες οι τάσεις στα εσώρουχα για το 2020

Η No 1 τάση της φετινής σεζόν είναι εσώρουχα με vintage επιρροές. Η ομορφιά προτείνεται μέσα από τη διαχρονικότητα και την τάση να αγκαλιάσει το σώμα με κάθε τρόπο. Balconette σουτιέν, ψηλόμεσα σλιπ, μεταλλικές αποχρώσεις και απαλές δαντέλες περιλαμβάνει αυτή η τάση. Τα εσώρουχα αυτά είναι τόσο αισθησιακά, όσο και βολικά και γι’αυτό θα τα λατρέψεις!

Fashion αισθητική

Στη τάση αυτή περιλαμβάνονται σοφιστικέ εσώρουχα με περίεργα σχήματα, ολόσωμα κορμάκια, μοντέρνα υφάσματα κ.α. Επικρατούν τα έντονα χρώματα σε σουτιέν, σλιπ και κορσέδες όπως πορτοκαλί, ροζ και πράσινο που μας φτιάχνουν την διάθεση και είναι όχι μόνο επιτρεπτό αλλά και επιθυμητό να φαίνονται, κάτω ακόμα και από μια see- through μπλούζα.

Every day γυναικεία εσώρουχα

Σ’αυτή την τάση επικρατούν τα σουτιέν χωρίς μπανέλα. Ολοένα και περισσότερες εταιρίες προχωρούν στην προώθηση σουτιέν χωρίς μπανέλα με ενισχυμένο ύφασμα και μεγάλη ελαστικότητα ώστε να παρέχεται η μέγιστη στήριξη. Η τάση αυτή εξυπηρετεί την άνεση στην καθημερινότητα και οι μπανέλες μένουν για ειδικές περιπτώσεις.

Σατέν εσώρουχα

Το σατέν θεωρείται ένα από τα καλύτερα υφάσματα για πολυτελή lingerie, καθώς αφήνει το δέρμα να αναπνέει πολύ περισσότερο σε σχέση με το συνθετικό ύφασμα και τη δαντέλα. Τα σατέν εσώρουχα είναι κομψά, αγκαλιάζουν τις καμπύλες, δεν προκαλούν ερεθισμούς και ταιριάζουν σε όλα τα σώματα με έναν μοναδικό και ιδιαίτερο τρόπο.

TAGS