40% εκπτώσεις στα Bershka - Τρέλα για ένα παντελόνι με 17,99 ευρώ

Τρέξε να το προλάβεις πριν εξαντληθεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
40% εκπτώσεις στα Bershka - Τρέλα για ένα παντελόνι με 17,99 ευρώ

Στα Bershka θα βρεις εκπτώσεις 40% οι οποίες ξεπουλάνε σαν τρελές σε όλα τα καταστήματα μετά την άρση των μέτρων και το δυναμικό come back τους. Συγκεκριμένα, ένα παντελόνι με 17,99 € προκαλεί τρέλα σε όλες τις γυναίκες, αφού έχει απίστευτο στιλ.

Όλες οι γυναίκες έχουμε τρέλα με τα τζιν παντελόνι, ότι στιλ και αν είναι. Ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες, πάνε με όλα τα χρώματα και γενικά είναι ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα, αφού είναι διαχρονικό.

Το συγκεκριμένο, μάλιστα που σου βρήκα από τα Bershka, έχει απίστευτο στιλ. Το κάνει διαφορετικό το τελείωμα στα μπατζάκια του και η ζώνη που έχει στη μέση.

Πρόκειται για το παντελόνι ντένιμ με 5 τσέπες, ελαστικό ύφασμα, ψηλή μέση και εφαρμοστό μπατζάκι. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ που κρύβεται από πατιλέτα και μεταλλικό κουμπί. Μπορείς να το συνδυάσεις άψογα με αυτή την τέλεια μπλούζα για το καλοκαίρι που έχει απίστευτο δέσιμο και χρώμα. Δες την εδώ.

Αυτό είναι το παντελόνι των Bershka που έχει 40% έκπτωση

Τζιν Skinny Fit Ψηλόμεσο - Από 29.99 μόνο 17.99 αφού έχει 40% έκπτωση

Bershka 40% έκπτωση τζιν παντελόνι

Δες με τι παπούτσια μπορείς να συνδυάσεις το αγαπημένο σου παντελόνι

  • Φαρδύ τζιν με χοντρά τακούνια - Τα παντελόνια με φαρδιά μπατζάκια χρειάζονται «ύψος» για να κολακέψουν τη σιλουέτα σου. Εάν όμως θέλεις να είσαι μέσα στη μόδα, καλύτερα να αποφύγεις να τα συνδυάσεις με ψιλοτάκουνες γόβες. Η ιδανική λύση είναι ένα ζευγάρι παπούτσια με χοντρό τακούνι, είτε σε στυλ γόβας είτε μποτάκι, αρκεί το μήκος του παντελονιού να είναι τέτοιο που να καλύπτει ολόκληρο το τακούνι!
  • Βoyfriend τζιν με αθλητικά - Ένα τζιν σε casual στυλ απαιτεί εξίσου casual παπούτσια, όπως ένα ζευγάρι sneakers. Το μυστικό είναι το ύψος του παντελονιού να είναι τέτοιο που να αφήνει ακάλυπτο τον αστράγαλο. Διαφορετικά, το όλο look δείχνει κάπως ντεμοντέ.
  • Skinny τζιν με ankle booties - Ένα ζευγάρι χαμηλά μποτάκια είναι τα ιδανικά παπούτσια για κάθε εφαρμοστό τζιν αυτό το χειμώνα. Είναι η πιο ασφαλής επιλογή και η πιο φρέσκια -μετά από τόσα χρόνια που φορούσαμε τα skinny jeans με ψηλές μπότες.
  • Τζιν σε ίσια γραμμή με μοκασίνια - Τα κλασικά πεντάτσεπα επιστρέφουν δυναμικά στη μόδα -μαζί με τα παπούτσια με τα οποία τα φορούσαμε στο Γυμνάσιο, για ένα ολοκληρωμένο '90s revival!
  • Τζιν σαλοπέτα με loafers - O πιο ασφαλής τρόπος για να φορέσεις σαλοπέτα χωρίς να μοιάζεις σε πεντάχρονο είναι να τα συνδυάσεις με ένα ζευγάρι loafers σε αυστηρό, «αντρικό» στυλ.
  • Μαύρο τζιν με μαύρα μποτάκια - Συνδυάζοντας το μαύρο παντελόνι σου με μαύρα παπούτσια κάνεις τα πόδια σου να φαίνονται πολύ πιο μακριά. Και μόνο γι' αυτό, αξίζει!
  • Λευκό τζιν με εντυπωσιακές γόβες - Ναι, μπορείς να φορέσεις λευκό παντελόνι το φθινόπωρο (μη σου πω και το χειμώνα). Όμως, μην το συνδυάσεις με τα αθλητικά σου γιατί το σύνολο θα είναι πολύ «καλοκαιρινό». Προτίμησε ένα ζευγάρι γόβες που κάνουν εντύπωση, για το χρώμα ή το σχέδιό τους.
TAGS