Θα σε γυρίσει σε άλλες αποχές το μεταλλικό καφτάνι των H&M

Θα τρελαθείς μόλις το δεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θα σε γυρίσει σε άλλες αποχές το μεταλλικό καφτάνι των H&M

Σε άλλες εποχές και ηπείρους πρόκειται να σε γυρίσει αυτό το απίστευτο μεταλλικό σε χρώμα και στιλ, καφτάνι που θα βρεις σε όλα τα καταστήματα των H&M. Χαρίζει ένα μοναδικό στιλ στις καθημερινές και όχι μόνο εμφανίσεις σου.

Το συγκεκριμένο καφτάνι ταιριάζει σε όλες τις αποχρώσεις δέρματος και μαλλιών. Θα σε κάνει τραβήξεις όλα τα βλέμματα προς το μέρος σου. Ενώ μπορείς να το φορέσεις και στη θάλασσα με το παρακάτω μαγιό, αλλά και στις ατελείωτες καλοκαιρινές σου βόλτες δίπλα από την παραλία.

Τα καφτάνια έχουν επιστρέψει στη μόδα και είναι ανάμεσα στα trends που πρόκειται να αγαπήσεις για φέτος το καλοκαίρι. Επίσης, είναι πολύ άνετο και δροσερό για τις ζέστες που θα πιάσουν από αυτό το Σαββατοκύριακο.

Αν δεν σου αρέσουν τα καφτάνια, τότε μπορείς να επιλέξεις και να φορέσεις από το απίστευτο μίνι φόρεμα που θα αναδείξει τα πόδια σου. Είναι απίστευτο και σούπερ οικονομικό.

Shimmering metallic kaftan - 79,99 €

H&M μεταλλικό καφτάκι

Το μεταλλικό καφτάνι των H&M μπορείς να το φορέσεις και στη θάλασσα με αυτό το αδιανόητο μπικίνι της ίδιας εταιρίας

Το πιο καυτό μπικίνι πρόκειται να το βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των H&M. Βρίσκεται μάλιστα, σε προσφορά και βγαίνει σε 4 διαφορετικά χρώματα. Ταιριάζει στα περισσότερα σωματότυπα και πρόκειται να το φοράς συνέχεια στην παραλία.

Αν θέλεις να είσαι έτοιμη για την παραλία από τώρα πριν ξεκινήσεις τις βουτιές στη θάλασσα και την ηλιοθεραπεία στην παραλία, τότε σου βρήκαμε την καλύτερη αγορά. Τα μπικίνι είναι σίγουρα τα αγαπημένα μαγιό των γυναικών, παρόλο και που τα ολόσωμα έχουν κάνει την δυναμική εμφάνιση τους.

Μπορείς να βρεις μπικίνι σε όλα τα χρώματα, σχέδια και στιλ. Ωστόσο, αυτό από τα H&M είναι το πιο καυτό και βγαίνει σε 4 διαφορετικά χρώματα. Σε τιγρέ, πορτοκαλί, μαύρο και βουργουνδί. Το πάνω μέρος είναι τριγωνικό και δένει πίσω, ωστόσο όχι με κορδόνια.

Μάλιστα, βρίσκεται σε απίστευτη τιμή, αφού κοστίζει κάτω από 20 € και συγκεκριμένα μόνο με 14,99 €. Έχουν πάρει «φωτιά» από τις πωλήσεις του.

Αυτό είναι το καυτό μπικίνι των H&M που βγαίνει σε 4 χρώματα και είναι σε προσφορά

Triangle bikini top - 14,99 €

undefined

TAGS