Ξεπουλάει σαν τρελό στα Oysho ένα σορτσάκι κολάν - Είναι γεμάτο λουλούδια

Το θέλουν όλες οι γυναίκες που αγαπούν το... girly

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξεπουλάει σαν τρελό στα Oysho ένα σορτσάκι κολάν - Είναι γεμάτο λουλούδια

Αυτό το σορτσάκι - κολάν που θα βρεις σε όλα τα καταστήματα των Oysho, όπως και online, ξεπουλάει σαν τρελό. Το λατρεύουν όλες οι γυναίκες ή τουλάχιστον οι περισσότερες γιατί είναι γεμάτο λουλούδια και πολύ girly και... καυτό.

Αν θέλεις να είσαι άνετη στον ύπνο, ειδικά τώρα που πιάνουν οι ζέστες για να μην ιδρώνεις κιόλας, τότε αυτό το σορτσάκι είναι η κατάλληλη αγορά που μπορεί να πραγματοποιήσεις. Ενώ, είναι και πολύ «καυτό», αφού είναι κολλητό και κοντό.

Λόγω της ύφανσης του επίσης δεν θα σε ενοχλεί καθόλου και θα σου χαρίζει την άνεση που ζητάς. Ωστόσο, μπορείς το συγκεκριμένο σορτσάκι να το φορέσεις και σε μια χαλαρή γυμναστική σου στο σπίτι. Ακόμη και να κάνεις την yoga σου.

Ωστόσο, δες και αυτό το κολάν παντελόνι. Θα σου κάνει το κορμί σου να δείχνει σαν... άλλο.

Κολάν hot pants με λουλουδάτο σχέδιο - 19.99 €

Εμπριμέ κοντό κολάν με ψηλή μέση από διπλό ύφασμα. Ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα, με μεγάλη ανθεκτικότητα. Ύφασμα με αντηλιακή προστασία UPF+40. Εσωτερική τσέπη στην πίσω πλευρά της μέσης.

Oysho σορτσάκι κολάν με λουλούδια

Αν δεν σε βολεύουν τα σορτσάκια για τον ύπνο τότε θα είσαι πολύ άνετη με αυτό το απίστευτο νυχτικό

Μόνο με 20 € θα βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των Oysho ένα μαύρο νυχτικό που είναι για μοναδικές νύχτες με το σύντροφο ή το σύζυγο σου. Με μόνο λίγα χρήματα θα φορέσεις ένα ρούχο που θα τον κάνεις να τρελαθείς με μόνο μια ματιά.

Το συγκεκριμένο νυχτικό είναι σε μαύρο χρώμα και ύφασμα lingerie. Είναι μίνι και μπορείς να ρυθμίσεις τις τιράντες του σε όποιο ύψος θέλεις εσύ να το βάλεις. Είναι τέλειο.

Αυτό είναι το μαύρο νυχτικό των Oysho

Νυχτικό μίνι με τιράντες - 19.99 €

Πρόκειται για το κοντό νυχτικό σε στυλ lingerie με τιράντες. Ντεκολτέ V με λεπτομέρεια από τούλι. Ρυθμιζόμενες τιράντες.

Oysho μαύρο νυχτικό

TAGS