Σοκαριστικές τιμές στα Stradivarius - Το απόλυτο τζιν με λιγότερο από 20 ευρώ

Θα το λατρέψεις

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Σοκαριστικές τιμές στα Stradivarius - Το απόλυτο τζιν με λιγότερο από 20 ευρώ

Σοκαριστικές είναι οι τιμές στα Stradivarius αυτές τις μέρες και εμείς κάναμε μια μοναδική ανακάλυψη, που σίγουρα θα σας αφήσει άφωνες! Και όμως το απόλυτο τζιν υπάρχει και μπορεί να γίνει δικό σου με λιγότερο από 20 ευρώ!

Τα τζιν καλώς ή κακώς είναι ένα από τα αγαπημένα μας κομμάτια αλλά και από τα πολύ βασικά στην ντουλάπα μας. Παίζει μεγάλο ρόλο όμως πως τα φοράμε καθώς και το στυλ που επιλέγουμε να φορέσουμε. Και εδώ έρχεται το παντελόνι που βρήκαμε εμείς.

Αν θέλουμε ένα casual ντύσιμο ή κάτι πιο extreme τα τζιν είναι εκεί για να απογειώσουν την εμφάνισή μας και πάντα παίζει ρόλο και που τα φοράμε τι ώρα, αλλά και με ποιον τρόπο.

Εμείς βρήκαμε αυτό το τζιν από τα Stradivarius και το λατρέψαμε. Είναι μοδάτο και θα μπορείς να το συνδυάσεις πιο εύκολα από ότι νομίζεις! Ωστόσο, πριν βγείτε έξω δείτε αναλυτικά ποιες ώρες θα είναι ανοιχτά όλα τα καταστήματα εδώ.

Stradivarius οικονομικό τζιν light blue

Κάνε το δικό σου εδώ.

Πως να συνδυάσεις το απόλυτο τζιν σου από τα Stradivarius

Mε μακρυμάνικο top

Για να το φορέσεις όμως με μοντέρνο τρόπο, επίλεξε το top που θα διαλέξεις να είναι εφαρμοστό και να το βάλεις κάτω από το jean.

Με biker δερμάτινο τζάκετ

Εκτός από το παλτό, το οποίο είναι από μόνο του ένα κομμάτι statement, υπάρχει και άλλη εναλλακτική για εσένα που θέλεις να κάνεις την εμφάνιση πιο edgy. Φόρεσε ένα δερμάτινο biker τζάκετ σε μαύρο χρώμα και ολοκλήρωσε το look με μαύρα μποτάκια, τα οποία θα δέσουν όλο το ντύσιμο.

Ψηλόμεσο παντελόνι με πουκάμισο

Το jean της μαμάς μπορεί να σχεδιάστηκε το 1980, όμως η τάση κορυφώθηκε την δεκαετία του 90, όπου οι γυναίκες προτίμησαν να το φορέσουν με πουκάμισα με διάφορα μοτίβα και σχέδια.

Ψηλόμεσο με λευκό T shirt

Από τους πιο απλούς συνδυασμούς είναι ο παρακάτω! Φόρεσε το πιο απλό λευκό T shirt που διαθέτεις στην ντουλάπα σου, γύρισε τα ρεβέρ στο ψηλόμεσο jean σου και είσαι έτοιμη για όλες τις πρωινές δουλειές ή τις απλές καθημερινές σου βόλτες