Όνειρο αυτές οι πιτζάμες από τα H&M - Θα του πέσει το σαγόνι όταν σε δει να τις φοράς

Θα το τολμήσεις;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Όνειρο αυτές οι πιτζάμες από τα H&M - Θα του πέσει το σαγόνι όταν σε δει να τις φοράς

Αυτές οι πιτζάμες είναι όνειρο από τα H&M! Αν τις κάνεις δικές σου θα του πέσει το σαγόνι σίγουρα όταν σε δει να τις φοράς. Αν δεν μας πιστεύεις δες και μόνη σου και δεν θα το μετανιώσεις αν τις αγοράσεις.

Μην το σκέφτεσαι άλλο, οι συγκεκριμένες είναι τόσο χαριτωμένες, αλλά συγχρόνως θηλυκές, που δεν θα θες να τις βγάλεις από πάνω σου. Και τι καλύτερο από το να κάθεσαι σπίτι σου, με την ηρεμία σου, ενώ παραμένεις κομψή;

Για ακόμη μία φορά η συλλογή του H&M μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, μιας και προτείνει όλα τα υπέροχα σχέδια και χρώματα που θα σε κάνουν να κατακτήσεις την άνοιξη!

Μάλιστα αν θες να βρεις και το ιδανικό παπούτσι για τις βόλτες σου, σου έχουμε τα πιο trendy sneakers που επίσης μπορείς να βρεις στα H&M.

Επιλέξαμε δύο ζευγάρια, αν και η ποικιλία τους είναι μεγάλη και ειδικά οι επιλογές που έχουν σε πιτζάμες θα σε τρελάνουν! Ωστόσο εμείς διαλέξαμε δύο σετάκια που θεωρούμε ότι μπορούν να ανταποκριθούν σε όλα τα γούστα, ενώ παραπέμπουν περισσότερο σε ρούχο για το σπίτι, παρά καθαρά σε πιτζάμα. Έχουμε και λέμε λοιπόν!

ροζ καλοκαιρινές πιτζάμες H&M

Κάνε το σετ δικό σου εδώ.

Και αυτό είναι το δεύτερο ζευγάρι πιτζάμες από τα Η&Μ που σου προτείνουμε - Είναι βολικές και σούπερ trendy

Αυτές τις πιτζάμες δεν από τα H&M δεν θα τις βγάζεις ποτέ. Άνετες και ζεστές και θα τις αγοράσεις μόνο με 20 ευρώ!

Οι πιτζάμες είναι ίσως ένα από τα πιο αγαπημένα μας ρούχα. Αυτά που φοράμε το βράδυ όταν γυρνάμε σπίτι μας και θέλουμε να ξεκουραστούμε.

Γι'αυτό ακριβώς τον λόγο θέλουμε να είναι άνετες, αλλά τώρα τον χειμώνα να είναι και ζεστές. Εμείς εδώ στο youweekly, σου βρήκαμε αυτό το ζευγάρι που είναι άνετο και χουχουλιάρικο.

Σίγουρα θα θες να το αποκτήσεις και να μην το βγάζεις από πάνω σου.

πιτζάμες H&M

TAGS