Oyshο: Σκοτώνονται για ένα από αυτά τα 3 μπλουζάκια με στάμπα

Ό,τι πρέπει για κάθε μέρα

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Oyshο: Σκοτώνονται για ένα από αυτά τα 3 μπλουζάκια με στάμπα

Σκοτώνονται για ένα από αυτά τα 3 μπλουζάκια με στάμπα από τα Oysho. Θα τα αγοράσεις και θα βολευτείς, όμορφα και ωραία για την καθημερινότητα σου, καθώς είναι πολύ απλά και οικονομικά αρκετά, οπότε μπορείς να τα αποκτήσεις τώρα.

Τα τοπ είναι πολύ βασικά για να τα φοράς τόσο με τα τζιν σου όσο και σε απλές καθημερινές εμφανίσεις σου. Πάνε με όλα και συνδυάζονται πάρα πολύ εύκολα.

Εμείς βρήκαμε στα Oysho 3 τοπ που είναι σε τιμή σοκ και πραγματικά θα τα λατρέψεις καθώς είναι άνετα και βολικά να φορεθούν και σε πολύ ωραία χρώματα. Ωστόσο, για γυμναστική και πολύ στιλάτο είναι και το cycling shorts. Δείτε το εδώ, προκαλεί χαμό.

Βαμβακερή μπλούζα με μήνυμα

9.99 €

Oysho ροζ τοπ

Φαρδιά μπλούζα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και κοντό μανίκι από 100% βαμβακερό ύφασμα. Με μήνυμα «I am real» στο μπροστινό μέρος και ανοίγματα στα πλάγια.

Θα το βρεις εδώ

Μπλούζα cropped Σνούπι

9.99 €

Oysho crop top

Κοντομάνικη μπλούζα cropped με στρογγυλή λαιμόκοψη. Στάμπα Σνούπι® με το μήνυμα «Workout. 1st training».

Θα το βρεις εδώ

Μπλούζα cropped Ροζ Πάνθηρας

9.99 €

Oysho γκρι τοπ

Κοντομάνικη μπλούζα cropped με στρογγυλή λαιμόκοψη. Στάμπα Ροζ Πάνθηρας® με το μήνυμα «Pink Fit».

Θα το βρεις εδώ

Πως να συνδυάσεις τα top σου

  • Ο πιο απλός και προφανές τρόπος να φορέσεις το crop top σου. Δεν παύει όμως να είναι stylish. Μπορείς να το φορέσεις με boyfriend, flared, skinny jeans και όχι μόνο.. Ένα είναι σίγουρο, ότι και να επιλέξεις δεν θα πέσεις έξω!
  • Με denim, midi, ασύμμετρη ή pencil φούστα, το crop top συνδυάζεται με όλες. Ανάλογα με το τι ύφος θέλεις να δώσεις στο outfit σου, επιλέγεις την ανάλογη φούστα και είσαι πανέτοιμη!
  • Δεν σου αρέσει να αποκαλύπτεις την κοιλιά σου στο κοινό; Κανένα πρόβλημα! Για εσένα υπάρχουν τα overalls! Φόρεσε το crop top σου μέσα από τα denim dungarees σου και το πρόβλημα λύθηκε!
  • Ό,τι πιο καλοκαιρινό για να φορέσεις! Συνδύασε floral shorts με μονόχρωμο crop top και δημιούργησε playful outfits! Ένα είναι το σίγουρο, όπου και αν πας θα τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου!
  • Δεν μπορείς να πέσεις έξω φορώντας ένα crop top με οποιοδήποτε είδος παντελονιού. Είτε επιλέξεις wide trousers, είτε επιλέξεις joggers, σίγουρα θα κλέψεις τις εντυπώσεις! Συνδυάζοντας τα 2 αυτά κομμάτια είσαι και άνετη, αλλά ταυτόχρονα και κομψή.
TAGS