Κάνει θραύση αυτό το μαγιό στα Oysho - Έχει λεπτομέρεια με δέσιμο στην πλάτη

Θα "μείνουν" όλοι

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Κάνει θραύση αυτό το μαγιό στα Oysho - Έχει λεπτομέρεια με δέσιμο στην πλάτη

Κάνει θραύση αυτό το μαγιό στα Oysho και αν αναρωτιέσαι γιατί, είναι επειδή όχι μόνο έχει λεπτομέρεια με δέσιμο στην πλάτη, αλλά και το σχέδιό του σε ταξιδεύει σε άλλη δεκαετία.

Αν θες να παραμείνεις ενήμερη με όλα τα trends, τότε δεν έχεις από το να δοκιμάσεις το συγκεκριμένο κομμάτι για την παραλία, μιας και είναι τόσο θηλυκό και ρομαντικό, όσο και καυτό για να τραβήξεις όλα τα μάτια πάνω σου.

Για αυτό είμαστε εμείς εδώ, και προσέχουμε για σένα, έτσι ώστε να σου βρούμε όλα τα απαραίτητα για να τους μαγέψεις όλους και να εντυπωσιάσεις στο πέρασμά σου.

Ένα μονόχρωμο μπικίνι δεν είναι ποτέ κακή ιδέα, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα διαχρονικό μαύρο χρώμα. Αυτό άλλωστε προτείνουν και οι διάσημοι οίκοι μόδας για τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν.

Μιας και θα ψωνίσεις από τα Oysho, πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το πανέμορφο κολάν. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα σε δείχνει κορμάρα. Δες εδώ την τιμή του και θα "μείνεις"!

μαγιό ολόσωμο μαύρο Oysho δέσιμο πλάτη

Κάνε το δικό σου εδώ.

Πρόσθεσε στο μαγιό σου με δέσιμο αυτή ττην λευκή τουνίκ από τα Oysho για να απογειώσεις το look

Για μία πιο ολοκληρωμένη εμφάνιση στην παραλία, θα πρέπει να συνδυάσεις το συγκεκριμένο ολόσωμο μαγιό που σου προτείνουμε, με την πιο στιλάτη τουνίκ που θα σε ξετρελάνει!

Εμείς μόλις την είδαμε, εννοείται πως τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται χωρίς αμφιβολία για ένα ρούχο που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου και τις εμφανίσεις σου φέτος το καλοκαίρι.

Oysho λευκή τουνίκ

Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή της μιας και μπορείς να την κάνεις δική σου μόνο με 19,99€. Θα τη βρεις εδώ!

TAGS