Σάλος με το καλοκαιρινό κορμάκι από τα H&M - "Έπεσε" το eshop από τις παραγγελίες

Θα το λατρέψεις

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Σάλος με το καλοκαιρινό κορμάκι από τα H&M -

Σάλος έχει προκληθεί με το καλοκαιρινό κορμάκι από τα H&M, καθώς "έπεσε" το eshop από τις παραγγελίες! Εσύ ακόμα περιμένεις για να το κάνεις δικό σου; Είναι τέλειο και σε μοναδική τιμή.

Τα κορμάκια είναι ένα από τα αγαπημένα ρούχα κάθε γυναίκας. Τονίζουν την θηλυκότητα σου και σε βγάζουν ασπροπρόσωπη τόσο σε νυχτερινές εμφανίσεις, όσο και σε μια εμφάνιση στο γραφείο τις ημέρες που δεν έχεις ιδέα τι να φορέσεις.

Η Άνοιξη τελειώνει και πλησιάζει το καλοκαιράκι και ήρθε η ώρα να αποχωριστούμε τα βαριά ρούχα του χειμώνα και να φορέσουμε κάτι πιο ανάλαφρο και ωραίο. Και μιλώντας για καλοκαιρινά ρούχα, εμείς σου έχουμε και ένα τέλειο σετ πιτζάμες για τις πιο ζεστές ημέρες του μήνα!

Για αυτό και εμείς βρήκαμε το πιο εντυπωσιακό κορμάκι που μπορείς να βρεις στα online stores των H&M, ώστε να εντυπωσιάσεις για ακόμα μια φορά μετά την καραντίνα.

καλοκαιρινό κορμάκι κοραλί H&M

Κάνε τον δικό σου εδώ.

Συνδύασε το καλοκαιρινό σου κορμάκι με αυτό το μανταρινί τζιν των Zara

Ξεχάστε τα κλασικά μπλε τζιν που τόσο καιρό πρωταγωνιστούσαν στις εμφανίσεις μας! Η νέα συλλογή των Zara φέρνει στη μόδα τα χρώματα και όλες έχουν πάθει αμόκ με ένα συγκεκριμένο μανταρινί παντελόνι.

Το καλοκαίρι 2020 θα μας βρει με ανεβασμένη διάθεση και θα δώσει χρώμα στη ζωή μας αφού πλέον η συλλογές ρούχων πετάνε τα σκούρα χρώματα και φέρνουν τα κίτρινα, τα πορτοκαλί και γενικά τις έντονες και ζωηρές αποχρώσεις στην πρώτη γραμμή. Τα Zara με τη νέα τους συλλογή έχουν προκαλέσει φρενίτιδα! Εσύ θα τολμήσεις να φορέσεις το συγκεκριμένο τζιν;

ΤΖΙΝ Z1975 AUTHENTIC SLOUCHY ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

  • 25,95 EUR
  • ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ - 8228/037

Ψηλόμεσο παντελόνι με μπροστινές τσέπες και πίσω τσέπες patch. Λεπτομέρεια πιέτες στο μπροστινό μέρος. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και κουμπί.

  • JOIN LIFE
  • Care for fiber: 100% οργανικό βαμβάκι.Το οργανικό βαμβάκι καλλιεργείται με πρακτικές που μας βοηθούν να προστατεύουμε τη βιοποικιλότητα και την εναλλαγή καλλιεργειών ή τη χρήση φυσικών λιπασμάτων.

ZARA μανταρινί τζιν παντελόνι νέα συλλογή

TAGS