Στα Oysho θα βρεις το πιο άνετο σετ εσωρούχων - Αθλητικό και οικονομικό

Θα θες να τα αγοράσεις τώρα

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Στα Oysho θα βρεις το πιο άνετο σετ εσωρούχων - Αθλητικό και οικονομικό

Στα Oysho θα βρεις το πιο άνετο σετ εσωρούχων, είναι αθλητικό και οικονομικό. Θα τα αγοράσεις και τόσο οικονομικά και θα σε βολέψουν και στην καθημερινότητα σου γιατί είναι άνετα, αλλά και για κάθε μέρα.

Μπορεί τα εσώρουχα να μην φαίνονται, έχουμε όμως την ανάγκη να είναι όμορφα και αυτά και να μας κάνουν και εμάς να νιώθουμε όμορφες αλλά και αισθησιακές όταν τα φοράμε.

Τα σετ που διαλέγουμε λοιπόν παίζουν μεγάλο ρόλο. Εμείς βρήκαμε στα Oysho αυτό το σετ που είναι και οικονομικά αλλά και αρκετά άνετα και το λατρέψαμε.

Αν ωστόσο, θέλεις ένα σουτιέν που θα τον «τρελάνει», αλλά παράλληλα θα σε κάνει και εσένα να νιώθεις άνετα; Αυτό το δαντελένιο από την συλλογή των Oysho πιστεύω είναι αυτό που αναζητάς.

Κλασικό βαμβακερό σλιπ με λογότυπο

6.99 €

Βαμβακερό τοπ με λάστιχο και λογότυπο

15.99 €

Oysho σετ εσώρουχα brazil

Κλασικό σλιπ από βαμβακερό ύφασμα. Μέση με λάστιχο και λεπτομέρεια με λογότυπο OYSHO. Αυτό το ρούχο περιέχει τουλάχιστον 90% οργανικό βαμβάκι. Όλο το βαμβάκι που περιλαμβάνει αυτό το ένδυμα καλλιεργείται με φροντίδα προς το περιβάλλον, τη βιοποικιλότητα που βρίσκεται γύρω του και τα άτομα που το καλλιεργούν.

Θα το βρεις εδώ

Ποιες οι τάσεις στα εσώρουχα για το 2020

Η No 1 τάση της φετινής σεζόν είναι εσώρουχα με vintage επιρροές. Η ομορφιά προτείνεται μέσα από τη διαχρονικότητα και την τάση να αγκαλιάσει το σώμα με κάθε τρόπο. Balconette σουτιέν, ψηλόμεσα σλιπ, μεταλλικές αποχρώσεις και απαλές δαντέλες περιλαμβάνει αυτή η τάση. Τα εσώρουχα αυτά είναι τόσο αισθησιακά, όσο και βολικά και γι’αυτό θα τα λατρέψεις!

Fashion αισθητική

Στη τάση αυτή περιλαμβάνονται σοφιστικέ εσώρουχα με περίεργα σχήματα, ολόσωμα κορμάκια, μοντέρνα υφάσματα κ.α. Επικρατούν τα έντονα χρώματα σε σουτιέν, σλιπ και κορσέδες όπως πορτοκαλί, ροζ και πράσινο που μας φτιάχνουν την διάθεση και είναι όχι μόνο επιτρεπτό αλλά και επιθυμητό να φαίνονται, κάτω ακόμα και από μια see- through μπλούζα.

Every day γυναικεία εσώρουχα

Σ’αυτή την τάση επικρατούν τα σουτιέν χωρίς μπανέλα. Ολοένα και περισσότερες εταιρίες προχωρούν στην προώθηση σουτιέν χωρίς μπανέλα με ενισχυμένο ύφασμα και μεγάλη ελαστικότητα ώστε να παρέχεται η μέγιστη στήριξη. Η τάση αυτή εξυπηρετεί την άνεση στην καθημερινότητα και οι μπανέλες μένουν για ειδικές περιπτώσεις.

Σατέν εσώρουχα

Το σατέν θεωρείται ένα από τα καλύτερα υφάσματα για πολυτελή lingerie, καθώς αφήνει το δέρμα να αναπνέει πολύ περισσότερο σε σχέση με το συνθετικό ύφασμα και τη δαντέλα. Τα σατέν εσώρουχα είναι κομψά, αγκαλιάζουν τις καμπύλες, δεν προκαλούν ερεθισμούς και ταιριάζουν σε όλα τα σώματα με έναν μοναδικό και ιδιαίτερο τρόπο.

TAGS