Φωτιά αυτή η ολόσωμη φόρμα από τα Oysho - Στο χρώμα του καλοκαιριού

Θα την θες τώρα

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Φωτιά αυτή η ολόσωμη φόρμα από τα Oysho - Στο χρώμα του καλοκαιριού

Φωτιά αυτή η ολόσωμη φόρμα από τα Oysho και είναι στο χρώμα του καλοκαιριού. Θα σε βολέψει για τις εμφανίσεις σου στη δουλειά, αλλά και για το πρωί και για μια πιο άνετη και χαλαρή σου βόλτα, αλλά και κάπου πιο καλά.

Μπορείς να την φορέσεις τόσο το πρωί με χαμηλό σανδάλι για μια βόλτα σε κάποια εξωτικό νησί όσο και το βράδυ με ένα ψηλό πέδιλο για να μαγέψεις τα πλήθη και τον αντρικό πληθυσμό!

Πάει με έντονα κραγιόν αλλά και με ένα nude βάψιμο, ειδικά αν είσαι μαυρισμένη και κοστίζει 39€. Ενώ το σχέδιο της είναι άκρως εντυπωσιακό.

Τώρα που έχουμε χρόνο κάνουμε μια γύρα από τα eshop καταστημάτων και ξεχωρίζουμε μερικά κομμάτια που μας αρέσουν. Ωστόσο, αν θες κάτι για γυμναστική και πολύ στιλάτο είναι και το cycling shorts. Δείτε το εδώ, προκαλεί χαμό.

Σταυρωτή ολόσωμη φόρμα με κόμπο

29.99 €

Oysho ολόσωμη φόρμα

Θα την βρεις εδώ

Πως να διαλέξεις φόρμα ανάλογα με το σώμα σου

Ολόσωμες φόρμες ανάλογα με το ύψος:

Οι ψηλές γυναίκες θα πρέπει να επιλέγουν ολόσωμες φόρμες με φαρδιά μπατζάκια που φτάνουν μέχρι το δάπεδο. Από την άλλη μεριά, οι πιο κοντές γυναίκες είναι προτιμότερο να επιλέξουν κάποια εφαρμοστή ή στενή ολόσωμη φόρμα μέχρι τον αστράγαλο ή πιο πάνω, τύπου cropped.

Ανάλογα με το μέγεθος στήθους:

Αν το χαρακτηριστικό του σώματος σας είναι το μεγάλο στήθος, επιλέξτε μια γυναικεία ολόσωμη φόρμα που είναι φαρδιά στη μέση. Στη συνέχεια προσθέστε μια λεπτή ζώνη για να την τονίσετε κι έτσι θα κάνετε τη σιλουέτα σας να δείχνει πιο μακριά. Εντυπωσιακή επιλογή αποτελεί και η ολόσωμη φόρμα με βαθύ V ντεκολτέ.

Σωματότυπος κλεψύδρα:

Στις γυναίκες με σωματότυπο κλεψύδρα ταιριάζουν οι εφαρμοστές, αλλά όχι υπερβολικά κολλητές ολόσωμες φόρμες. Ενδιαφέρουσα επιλογή είναι και οι ντραπέ.

Σωματότυπος μήλο:

Η ολόσωμη φόρμα με πτυχώσεις στο ντεκολτέ είναι μια πολύ καλή επιλογή για έναν σωματότυπο μήλο, αφού τραβάει την προσοχή στο μπούστο, απομακρύνοντας την από την κοιλιά

TAGS