Θα λατρέψεις αυτό το μαβί φόρεμα των Stradivarius με τα φουσκωτά μανίκια

Είναι ότι πιο καλοκαιρινό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θα λατρέψεις αυτό το μαβί φόρεμα των Stradivarius με τα φουσκωτά μανίκια

Αυτό το φόρεμα που θα βρεις στη νέα συλλογή των Stradivarius είναι σε χρώμα μαβί και έχει την απίστευτη τάση με τα φουσκωτά μανίκια. Είναι για ατελείωτες καλοκαιρινές βόλτες δίπλα από τη θάλασσα, αλλά και για clubbing μαζί με τις κολλητές σου.

Τα φορέματα την θερινή περίοδο έχουν την τιμητική τους, αφού βλέπουμε να τα φοράνε όλες οι γυναίκες στο δρόμο. Είτε μίνι, είτε μάξι είναι πολύ δροσερά και θα σε «σώσουν» από τις καυτές ημέρες του καλοκαιριού.

Το συγκεκριμένο, λοιπόν, που σας βρήκα στο διαδικτυακό κατάστημα των Stradivarius είναι ότι πιο girly και βγαίνει σε δύο ακόμη χρώματα εκτός του μαβί, στο ανοιχτό ροζ και το μαύρο, για να διαλέξεις ποιο σου αρέσει περισσότερο. Είναι το κατάλληλο και για τις καλοκαιρινές σου διακοπές, αφού θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα.

Συνδύασε το με αυτά τα πέδιλα με το χοντρό τακούνι που είναι must have και είσαι έτοιμη για τις καλοκαιρινές σου βόλτες.

Κοντό φόρεμα με φουσκωτά μανίκια - 25,99 €

Stradivarius φόρεμα με φουσκωτά μανίκια

Μπορείς επίσης να φορέσεις το μαβί φόρεμα από τα Stradivarius με ένα από αυτά τα δυο απίστευτα πέδιλα

Σοκ στα Stradivarius, καθώς αυτά τα πέδιλα έχουν προκαλέσει φρενίτιδα. Θα τα θέλεις να τα αγοράσεις τώρα, καθώς έιναι άνετα και οικονομικά και θα δώσουν άλλο αέρα στις βραδινές σου εμφανίσεις. Πραγματικά θα τα λατρέψεις.

Τα πέδιλα με χοντρό τακούνι είναι αναπαυτικά και μπορείς να τα φορέσεις το πρωί στην δουλειά σου αλλά και το βράδυ με ένα καλό σύνολο για να βγεις χωρίς να σε πονέσουν τα πόδια μας, που είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για κάθε γυναίκα εκεί έξω. Φρενίτιδα έχει προκαλέσει και αυτό το ζευγάρι πέδιλα στα Stradivarius. Θα το θες τώρα.

Metallic high-heel sandals

22,99 €

Stradivarius bronze πέδιλα

Θα το βρεις εδώ

Heeled sandals with padded braid detail

29,99 €

Stradivarius καφέ πέδιλα

Θα το βρεις εδώ