Καλοκαιρινός... έρωτας είναι αυτή η μακριά φούστα των H&M - Έχει απίστευτο άνοιγμα στο πόδι

Θα την ερωτευτείς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καλοκαιρινός... έρωτας είναι αυτή η μακριά φούστα των H&M - Έχει απίστευτο άνοιγμα στο πόδι

Αυτή η μακριά φούστα των H&M είναι καλοκαιρινός έρωτας, καθώς είναι αέρινη και άκρως εντυπωσιακή. Στο ένα μέρος μάλιστα, έχει εντυπωσιακό άνοιγμα για να αναδείξεις τα απίστευτα πόδια σου, ειδικά τώρα που θα μαυρίσεις από τις ατελείωτες ώρες στην παραλία.

Οι φούστες είναι ένα από τα αγαπημένα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας, ειδικά την θερινή περίοδο που όπως είπα είμαστε μαυρισμένες και δείχνουν ακόμη πιο εντυπωσιακές. Ειδικά αν είναι φλοράλ, αφού το συγκεκριμένο print έχει ταυτιστεί τόσο με την Άνοιξη, όσο και με το Καλοκαίρι.

Φέτος το καλοκαίρι οι μακριές, αέρινες φούστες έχουν την τιμητική τους και βρίσκονται ανάμεσα στα trends που θα φορεθούν πολύ. Συγκεκριμένα, η πιο hot τάση στις φούστες θέλει να είναι γεμάτες λουλούδια και ψηλόμεσες. Ακριβώς, όπως αυτή που σου βρήκα στη νέα συλλογή των H&M.

Είναι σε μαύρο χρώμα, έχει σε σχέδιο με διάφορα πολύχρωμα λουλούδια και ένα άκρως αισθησιακό σκίσιμο στο ένα πόδι. Μάλιστα, είναι και πάμφθηνη, αφού κοστίζει μόνο 9,99 €.

Αυτή είναι η μακριά φούστα των H&M με το απίστευτο άνοιγμα στο πόδι.

Long chiffon skirt - 9,99 €

H&M μακριά φλοράλ φούστα με άνοιγμα

Αν θέλεις μπορείς να την συνδυάσεις με αυτό το απίστευτο κορμάκι που θα βρεις επίσης στη νέα συλλογή. Είναι απίστευτο.

Πως να διαλέξεις την κατάλληλη φούστα για το σωματότυπο σου

Σωματότυπος αχλάδι

Αν ο σωματότυπος σου είναι αχλάδι, αν δηλαδή έχεις την τάση να αποθηκεύεις το λίπος στους γοφούς σου, τότε η καταλληλότερη φούστα για σένα είναι η φούστα σε άλφα γραμμή.

Σωματότυπος μήλο

Αν έχεις υπέροχα, δυνατά πόδια αλλά μαζεύεις τα κιλάκια στην κοιλιά τότε έχεις σωματότυπο μήλο και οι φούστες που σου ταιριάζουν είναι οι μίνι αέρινες ψηλόμεσες φούστες. Μια μίνι φούστα θα αναδείξει πλήρως τα υπέροχα πόδια σου, που άλλωστε είναι το δυνατό σου σημείο.

Σωματότυπος μπανάνα

Οι γυναίκες με σωματότυπο μπανάνα, δηλαδή εκείνες που έχουν ένα μονοκόματο σώμα χωρίς πολλές καμπύλες, δείχνουν υπέροχες με πολύ στενές, μίνι φούστες.

Σωματότυπος κλεψύδρα

Ο σωματότυπος κλεψύδρα είναι ίσως ο πιο τυχερός αφού του ταιριάζουν πολλά στυλ φούστας. Αν όμως έχεις όμορφες καμπύλες και μια καλοσχηματισμένη μέση τότε η φούστα που δείχνει τέλεια επάνω σου είναι η pencil!

TAGS