Ξυπνάει "άγριες" διαθέσεις αυτό το λεοπάρ ολόσωμο μαγιό από τα Oysho

Ιδανικό για φέτος το καλοκαίρι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξυπνάει

Είναι σίγουρο πως μόλις φορέσεις στην παραλία, αυτό το ολόσωμο λεοπάρ μαγιό που βρήκαμε στα Oysho, θα ξυπνήσεις άγριες διαθέσεις και θα μπορέσεις να τραβήξεις με τη μία πάνω σου όλα τα βλέμματα στις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις.

Το καλοκαίρι είναι πλέον εδώ και μάλιστα μπήκε στις ζωές μας πολύ νωρίς φέτος, αφού ήδη από τα μέσα του Μαϊού η θερμοκρασία «χτύπησε» 40άρια και μας έχει κάνει να "λιώσουμε" στο σπίτι!

Αν θες λοιπόν να έχεις την πιο μοναδική εμφάνιση και να τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα, πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις αυτό το πανέμορφο μαγιό που βρήκαμε στα Oysho και δε θα σου κρύψουμε πως αν θες να το κάνεις δικό σου θα πρέπει να βιαστείς γιατί έχει γίνει ανάρπαστο και μένουν μόνο λίγα κομμάτια.

Μιας και θα επισκεφθείς ωστόσο τα Oysho, πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματιά και σε αυτή την ολόσωμη φόρμα που έχει το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού. Δες την εδώ και θα την αγαπήσεις!

Με ένα τέτοιο μαγιό θα μπορέσεις να κάνεις την πιο μοναδική εμφάνιση στην παραλία μιας και έχει ένα σχέδιο πολύ ξεχωριστό, που μόνο λίγες γυναίκες θα τολμούσαν να βάλουν στην συλλογή τους.

Το λεοπάρ άλλωστε δεν έχει φύγει ποτέ από τη μόδα και είναι πάντα μια καλή ιδέα όταν θέλεις να διαλέξεις το κατάλληλο πάτερν για εσένα.

Λεοπάρ ολόσωμο oysho

Το συγκεκριμένο μαγιό μάλιστα βρίσκεται σε πολύ καλή τιμή, αφού κοστίζει 29,99€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

Φόρεσε το λεοπάρ ολόσωμο μαγιό με αυτό το λευκό παντελόνι για την παραλία από τα Oysho

Μπορεί να έχεις συνηθίσει να φοράς στην παραλία μαζί με το μαγιό σου, ένα σορτσάκι, μία μίνι φούστα ή και το παρεό σου ωστόσο φέτος ήρθε η ώρα να αλλάξεις τα δεδομένα και να κάνεις μία μεγάλη διαφορή στην εμφάνισή σου.

Άφησε λοιπόν στην άκρη τα κλασικά και δοκίμασε να εμφανιστείς στην παραλία με το πιο μοναδικό παντελόνι πάνω από το λεοπάρ μαγιό σου.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε καθώς πρόκειται για ένα κομμάτι που μπορεί να σε κάνει να ξεχωρίσεις στην παραλία αλλά και σε όλες τις άλλες σου εμφανίσεις φέτος το καλοκαίρι. Οπότε θα σου προτείναμε σε κάθε περίπτωση να το δοκιμάσεις κι εσύ και να βάλεις στην συλλογή σου ένα μοναδικό παντελόνι!

Λευκή παντελόνα Oysho

Το καλύτερο απ'όλα είναι η τιμή του μιας και μπορείς να το βρεις μόνο με 19,99€. Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

TAGS