Χαμός με το limited edition φόρεμα με πούλιες από τα ZARA

Θα σε "τρελάνει"!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαμός με το limited edition φόρεμα με πούλιες από τα ZARA

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησε η νέα συλλογή του ZARA, έχει γίνει κακός χαμός με αυτό το limited edition φόρεμα με πούλιες, το οποίο προκαλεί φρενίτιδα και δεν γίνεται να λείπει από τη συλλογή σου.

Η καραντίνα τελείωσε και σε λίγες μέρες ανοίγουν και τα υπόλοιπα μαγαζιά, οπότε θα μπορέσουμε, να επιστρέψουμε στην κανονικότητά μας και να ξεκινήσουμε και πάλι τις εξόδους μας.

Για να γίνει ωστόσο αυτό σωστά, θα πρέπει να έχεις ετοιμαστεί και να έχεις βάλει στην ντουλάπα σου τα πιο μοναδικά κομμάτια που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις και να τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα.

Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι ιδανικό για τις βραδινές σου εμφανίσεις, και είναι σίγουρο πως αν αποφασίσεις να το κάνεις δικό σου θα μπορέσεις να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος.

Προσοχή όμως! Πρόκειται για ένα κομμάτι που μόνο λίγες γυναίκες θα τολμήσουν να φορέσουν και για το λόγο αυτό θα πρέπει να διαλέξεις προσεκτικά τα αξεσουάρ με τα οποία θα το συνδυάσεις.

Μιας και θα επισκεφθείς ωστόσο τα ZARA, πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το τζιν παντελόνι που θέλουν όλες οι γυναίκες! Δες εδώ την τιμή του!

ZARA φόρεμα με πούλιες

Είναι ένα πραγματικά μοναδικό ρούχο και η τιμή του είναι 99,95€. Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

Φόρεσε το φόρεμα με πούλιες με τα πιο must μαύρα πέδιλα από τα ZARA

Ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα είναι πάντα απαραίτητα για τη συλλογή οποιασδήποτε γυναίκας και τα ZARA σου έχουν για ακόμα μία φορά τη λύση και μάλιστα στην καλύτερη τιμή.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι ένα παπούτσι που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου, ειδικά για φέτος το καλοκαίρι που η μόδα επιτάσσει τα μαύρα πέδιλα.

ZARA μαύρα πέδιλα

Κοστίζουν 39,95€ και μπορείς να τα κάνεις δικά σου εδώ.

TAGS