Όλες οι γυναίκες θέλουν αυτό το τζιν των Zara - Τις έχει τρελάνει το διαφορετικό του χρώμα

Είναι από τη νέα συλλογή! Κάντο δικό σου πριν εξαφανιστεί

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Όλες οι γυναίκες θέλουν αυτό το τζιν των Zara - Τις έχει τρελάνει το διαφορετικό του χρώμα

Η νέα συλλογή των καταστημάτων Zara για το καλοκαίρι 2020 έχει τρελάνει όλες τις γυναίκες οι οποίες αναζητούν το ένα και μοναδικό τζιν που θα δείτε παρακάτω! Μπορεί να έχει μπλε χρώμα αλλά είναι ένα μπλε διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει.

Ο καιρός έχει χτυπήσει 40αρια και γι αυτό πρέπει να βάλετε λίγο χρώμα στην ζωή σου. Κι επειδή όσο κι αν ανέβει η θερμοκρασία τα τζιν είναι ένα διαχρονικό κομμάτι στην γκαρνταρόμπα μιας γυναίκας εσύ φέτος πρέπει να επενδύσεις στο παρακάτω! Εγώ το έχω αγοράσει ήδη και είναι συγκλονιστικό! Ταιριάζει και με πέδιλα και με sneakers και με ψηλά.

Ωστόσο, μιας και είναι η περίοδος για σορτσάκια αυτό εδώ με τους ανανάδες επάνω ξεπουλάει σαν τρελό στα Zara

Αυτό είναι το τζιν των Zara που θέλουν όλες οι γυναίκες

Zara τζιν παντελόνι

ΤΖΙΝ Z1975 AUTHENTIC SLOUCHY ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

  • 25,95 EUR
  • ΜΠΛΕ ΠΑΣΤΕΛ - 8228/037

Ψηλόμεσο παντελόνι με μπροστινές τσέπες και πίσω τσέπες patch. Λεπτομέρεια πιέτες στο μπροστινό μέρος. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και κουμπί.

JOIN LIFE

Care for fiber: 100% οργανικό βαμβάκι.Το οργανικό βαμβάκι καλλιεργείται χρησιμοποιώντας φυσικά λιπάσματα και παρασιτοκτόνα. Στην καλλιέργειά του, δεν χρησιμοποιούνται επίσης γενετικά τροποποιημένοι σπόροι, πράγμα που συμβάλλει στη διατήρηση της βιοποικιλότητας των σπόρων και της γονιμότητας του εδάφους.

Zara νέα συλλογή καλοκαίρι 2020 παντελόνια τζιν

TAGS