Χαμός στα Zara για ένα σορτσάκι - Είναι γεμάτο με ανανάδες

Το έχουν ερωτευτεί όλες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμός στα Zara για ένα σορτσάκι - Είναι γεμάτο με ανανάδες

Χαμός επικρατεί στα καταστήματα των Zara με ένα σορτσάκι από τη νέα συλλογή, το οποίο είναι γεμάτο ανανάδες επάνω του. Είναι άκρως καλοκαιρινό και το έχουν ερωτευτεί όλες οι γυναίκες, αφού είναι παιχνιδιάρικο και πολύχρωμο.

Αν θέλεις αυτό το καλοκαίρι να βάλεις χρώμα στην καθημερινότητα σου, τότε αυτό το σορτσάκι θα σου χαρίσει αυτό που ψάχνεις. Το συγκεκριμένο είναι ψηλόμενο, υφασμάτινο και πολύ εντυπωσιακό.

Μπορείς να το φορέσεις το πρωί με τα αγαπημένα σου λευκά sneakers, το μεσημέρι με το μαγιό σου για την παραλία, αλλά και το βράδυ για την βόλτα σου με τις κολλητές, φορώντας το με ένα ζευγάρι πέδιλα ή πλατφόρμες. Αν θέλεις ωστόσο, μπορείς να αγοράσεις και το μπλουζάκι του, το οποίο είναι σετ. Κλείνει μπροστά με κουμπιά, ενώ έχει και λάστιχο στο κάτω μέρος.

Αν ωστόσο, δεν σου αρέσουν τα σορτσάκια, δοκίμασε αυτό το απίστευτο τζιν παντελόνι που θα σου αφαιρέσει κιλά. Είναι απίστευτο.

Σορτσάκι με ανανάδες - 22,95 €

Ψηλόμεσο σορτς με ελαστική μέση. Τσέπες patch μπροστά.

Να σημειώσω πως το σορτσάκι είναι από 100% οργανικό βαμβάκι. Το οργανικό βαμβάκι καλλιεργείται χρησιμοποιώντας φυσικά λιπάσματα και παρασιτοκτόνα. Στην καλλιέργειά του, δεν χρησιμοποιούνται επίσης γενετικά τροποποιημένοι σπόροι, πράγμα που συμβάλλει στη διατήρηση της βιοποικιλότητας των σπόρων και της γονιμότητας του εδάφους.

Zara σορτσάκι ανανάδες

Συνδύασε το σορτσάκι σου με τους ανανάδες με αυτά τα απίστευτα πέδιλα από τα Zara

Αυτά τα δερμάτινα πέδιλα από τα Zara είναι το όνειρο κάθε influencer και είναι σε τιμή σοκ.Θα το φοράς συνέχεια γιατί έχουν το πιο καλοκαιρινό και ιδιαίτερο χρώμα που θα λατρέψεις και θα το φοράς πρωί βράδυ.

Εμείς βρήκαμε αυτό το ζευγάρι στα Zara και πραγματικά το λατρέψαμε γιατί έχει ένα ιδιαίτερο και αρκετά καλοκαιρινό χρώμα, ωστόσο σαματάς έχει γίνει και με αυτό το φόρεμα που θα θες επειγόντως.

Θα τα βρεις εδώ

ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΕΔΙΛΟ T-BAR ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

39,95 EUR

 Zara πέδιλα nude μαύρο

TAGS