Φρενίτιδα με αυτό το ξεχωριστό τζιν τσαντάκι από τα Zara

Το έχουν λατρέψει ήδη οι fashion bloggers

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φρενίτιδα με αυτό το ξεχωριστό τζιν τσαντάκι από τα Zara

Ακόμα δεν κυκλοφόρησε καλά - καλά η νέα συλλογή με τα καλοκαιρινά τσαντάκια των Zara κι έχει ήδη προκληθεί φρενίτιδα με ένα συγκεκριμένο που έχει τζιν ύφασμα και είναι ένα κομμάτι που σίγουρα θα ξεχωρίσει στις εμφανίσεις σου.

Η τσάντα είναι το νούμερο ένα fashion item σε μια γυναικεία γκαρνταρόμπα κι αν το καλοσκεφτείς... πόσες φορές έχεις βγει έξω χωρίς να πάρεις μαζί σου μία; Το βασικότερο όλων όσον αφορά τις τσάντες είναι να είναι εννοείται εμφανίσιμες αλλά και ευρύχωρες γιατί εμείς οι γυναίκες δεν παίρνουμε μαζί μας μόνο τα κλειδιά και το κινητό. Αυτό το τσαντάκι που θα βρεις, λοιπόν, παρακάτω από τα καταστήματα Zara συνδυάζει αυτά τα δυο και σίγουρα θα το λατρέψεις!

Αυτό είναι το τζιν τσαντάκι από τα Zara που έχει ξεχωρίσει και προκαλεί φρενίτιδα

  • ΜΑΞΙ ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΤΣΑΝΤΑ ΧΙΑΣΤΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
  • 29,95 EUR
  • ΜΠΛΕ ΙΝΤΙΓΚΟ - 6409/510

Μεγάλη τσάντα χιαστί διαθέσιμη σε διάφορα χρώματα: μαύρο, ασήμι, μπλε και τζιν. Καπιτονέ εξωτερικό μέρος και καπάκι. Λουρί ώμου από αλυσίδα με συνδυασμό υλικών. Φόδρα με τσέπη στο εσωτερικό. Κλείσιμο με μεταλλικό κομμάτι.

τζιν τσαντάκι Zara

Μπορείτε να το βρείτε απευθείας εδώ.

Αν λατρέψατε το συγκεκριμένο τσαντάκι και σκέφτεστε να προχωρήσετε σε αγορά, ρίξτε μια ματιά και σε αυτά τα 3 φορέματα από τη νέα καλοκαιρινή συλλογή των Zara! Είναι πρώτα σε πωλήσεις, ακόμα δεν κυκλοφόρησαν στις βιτρίνες!

TAGS