Στα Oysho θα βρεις το πιο σικάτο σετ εσωρούχων

Δεν πρέπει να το χάσεις με τίποτα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στα Oysho θα βρεις το πιο σικάτο σετ εσωρούχων

Αν θέλεις να κάνεις τη διαφορά και να "τρελάνεις" για τα καλά τον αγαπημένο σου, τότε πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις, το πιο σικάτο σετ εσωρούχων που βρήκαμε για εσένα, στο online κατάστημα του Oysho. Μόλις το φορέσεις, θα καταλάβεις γιατί στο προτείνουμε!

Κάθε γυναίκα θέλει να έχει στη συλλογή της, εσώρουχα που θα την κάνουν να ξεχωρίσει και να δημιουργήσει μία μοναδική εμφάνιση. Άλλωστε, είναι γνωστό πως αισθάνεσαι πάντα καλύτερα, όταν φοράς όμορφα εσώρουχα.

Με μία γρήγορη βόλτα που κάναμε στο Oysho, μπορέσαμε να βρούμε, μερικά υπέροχα κομμάτια για εσένα. Είναι σίγουρο, πως αυτό το σετ εσωρούχων θα το αγαπήσεις. Όχι μόνο έχει ένα παστέλ χρώμα που είναι τάση φέτος, αλλά είναι και πολύ άνετο.

Μιας και θα επισκεφθείς το online store του Oysho, πρέπει να ρίξεις μια ματιά και σε αυτή την καλοκαιρινή παντελόνα. Δες εδώ την τιμή της και θα πάθεις σοκ!

Σετ εσωρούχων Oysho

Από το συγκεκριμένο σετ εσωρούχων, το σουτιέν κοστίζει 16,99€ ενώ το χίπστερ σλιπάκι, 7,99€. Μπορείς να τα κάνεις δικά σου εδώ.

Πάνω από το σετ εσωρούχων, φόρεσε το πιο σικ μίνι νυχτικό από τα Oysho

Η θερμοκρασία έχει «χτυπήσει» κόκκινο, οπότε είναι πλέον ανάγκη, να βάλουμε στην ντουλάπα μας τις χειμωνιάτικες πιτζάμες, και να αναζητήσουμε κάτι πιο δροσερό για τα βράδια μας.

Τα Oysho σου έχουν και πάλι τη λύση, και μάλιστα στην καλύτερη τιμή. Ένα σατέν, μπλε νυχτικό είναι πάντα καλή ιδέα για ένα ζεστό καλοκαιρινό βράδυ. Την ίδια στιγμή, είναι και πολύ κομψό, για όλες τις γυναίκες που δε θέλουν να δείχνουν απεριποίητες, ούτε μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Μη χάνεις λοιπόν καθόλου χρόνο και ξεκίνα τα ψώνια σου, γιατί το νυχτικό αυτό, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λείπει από τη συλλογή σου!

σατέν νυχτικό Oysho

Το νυχτικό αυτό είναι ιδανικό για φέτος το καλοκαίρι και κοστίζει 25,99€. Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

TAGS