Χαρίζει απίστευτο στιλ αυτό το φόρεμα σε Α γραμμή - Θα το βρεις στα H&M

Δεν θα το βγάζεις από πάνω σου όλο το καλοκαίρι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαρίζει απίστευτο στιλ αυτό το φόρεμα σε Α γραμμή  - Θα το βρεις στα H&M

Ψάχνεις το κατάλληλο φόρεμα για την θερινή περίοδο; Θα το βρεις στη νέα συλλογή των H&M που έχει κυκλοφορήσει σε όλα τα καταστήματα, ενώ μπορείς να την δεις και online. Πρόκειται για ένα φόρεμα σε Α γραμμή που θα σου χαρίσει απίστευτο στιλ.

Ένα φόρεμα σε ότι χρώμα ή κόψιμο και αν θελήσεις πρέπει να υπάρχει πάντα στη ντουλάπα σου. Μπορεί ανάλογα τους συνδυασμούς που θα πραγματοποιήσεις να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας.

Το συγκεκριμένο που σου βρήκα στη νέα συλλογή των H&M μπορείς να το φορέσεις με πέδιλα για μια πιο καλοκαιρινή εμφάνιση ή και με sneakers για ένα πιο casual look. Μπορείς επίσης, να συνδυάσεις το φόρεμα με αυτή την απίθανη τσάντα που θέλουν όλες οι γυναίκες. Θα την βρεις εδώ.

Αυτό είναι το φόρεμα σε Α γραμμή των H&M

A-line dress - 24,99 €

Α γραμμή φόρεμα H&M

Δες ποιο είναι το κατάλληλο φόρεμα για εσένα ανάλογα με το σωματότυπο σου

Κλεψύδρα

  • Κρουαζέ φόρεμα: Η γραμμή του κολακεύει τις καμπύλες χωρίς να τις περιορίζει και αναδεικνύει τη μέση σας.
  • Με λαιμόκοψη καρδιά: Το πλούσιο μπούστο αναδεικνύεται με το συγκεκριμένο κόψιμο στο στήθος, που θυμίζει κάτι από Marilyn Monroe και δεκαετία του '60.
  • Κάθε φόρεμα με ζώνη: Το σώμα σας είναι συμμετρικό κι έτσι τα περισσότερα φορέματα θα αναδείξουν τη σιλουέτα σας. Το τρικ για να σας κολακεύσουν ακόμα περισσότερο, όμως, είναι μία ζώνη που θα τονίσει τη μέση σας.

Σωλήνας

  • Γραμμή Α: Το κόψιμο αυτό είναι στενό πάνω και ανοιχτό κάτω με αποτέλεσμα να δίνει την ψευδαίσθηση των καμπυλών στους γοφούς και να τονίζει τη μέση.
  • Εφαρμοστά φορέματα με ψηλό λαιμό: Η ψηλή λαιμόκοψη θα τονίσει το μπούστο, γι’ αυτό και είναι η ιδανική επιλογή αν θέλετε να κάνετε μία σέξι εμφάνιση.
  • Στράπλες με σούρες: Οι σούρες θα αγκαλιάσουν το σώμα σας και θα το κάνουν να πιο θηλυκό και σέξι ενώ η απουσία της τιράντας θα κάνει το μπούστο να φαίνεται πιο πλούσιο.
  • Φουλ στις οριζόντιες ρίγες: Είστε ο μοναδικός σωματότυπος που μπορείτε να φορέσετε ένα φόρεμα με οριζόντιες ρίγες χωρίς να σας παχαίνει. Τι πετυχαίνετε μ’ αυτό; Κερδίζετε όγκο και καμπύλες σε όλο σας το σώμα.

Αχλάδι

  • Φόρεμα με ντραπέ λαιμόκοψη: Το κόψιμο αυτό θα δώσει τον όγκο που λείπει από τον θώρακα και το μπούστο και θα αναδείξει τους ώμους, που είναι από τα πιο σέξι σημεία του σώματος. Φροντίστε να μην είναι πολύ κολλητό στο κάτω μέρος έτσι ώστε να μην τονιστεί η περιφέρεια.
  • Κλος φόρεμα: Δεν έχει σημασία πώς θα είναι το πάνω μέρος του, αρκεί να μην «κλείνει» το μπούστο γιατί θα χαθεί η αίσθηση της συμμετρίας. Στο κάτω μέρος, η στρογγυλή ή κλος φούστα όπως λένε οι ειδικοί, θα κρύψει τις ατέλειες στους γοφούς και την περιφέρεια και θα σας αδυνατίσει, μετατρέποντας τον σωματότυπό σας σε κλεψύδρα.
  • Έμφαση στα μανίκια: Είτε επιλέξετε ένα φόρεμα σε γραμμή Α, είτε πιο στενό είτε vintage, το τρικ που θα σας δώσει έξτρα όγκο στο πάνω μέρος είναι τα μανίκια. Τα φορέματα με μακριά μανίκια, μανίκια- νυχτερίδα ή cap sleeves (δηλαδή τα μανίκια που σταματούν λίγο κάτω από τον ώμο), είναι ιδανικά για εσάς.

Μήλο

  • Γραμμή Α: Το πιο στενό πάνω μέρος του θα τονίσει το πλούσιο μπούστο, ενώ το κάτω θα καμουφλάρει τη μέση και την κοιλιά.
  • Φορέματα σε ίσια γραμμή: Τα φορέματα με αέρα από τη δεκαετία των 60s, ή όπως λέγονται αλλιώς shift dresses, αγκαλιάζουν χαλαρά το σώμα χωρίς να τονίζουν τα σημεία που θέλετε να κρύψετε. Μη φοβηθείτε το έντονο print- θα κολακεύσει εξίσου τη σιλουέτα σας.
  • Αμπίρ φορέματα: Τα φορέματα σε αμπίρ γραμμή στενεύουν αμέσως κάτω από το στήθος με μία σούρα ή ζώνη, αναδεικνύοντας το μπούστο και στη συνέχεια ανοίγουν, κρύβοντας την κοιλιά και το κάτω μέρος του κορμού.
TAGS