Αυτά τα 2 πέδιλα από τα Bershka απέχουν από τα συνηθισμένα - Το χρώμα τους υπέροχο

Θα το λατρέψεις!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Αυτά τα 2 πέδιλα από τα Bershka απέχουν από τα συνηθισμένα - Το χρώμα τους υπέροχο

Αυτά τα 2 πέδιλα από τα Bershka απέχουν από τα συνηθισμένα και το χρώμα τους είναι υπέροχο. Είναι κόκκινα, λευκά και εκκεντρικά και θα τα αγοράσεις και θα μπορείς να τα φοράς, τόσο την Άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι γιατί είναι το number 1 trend για αυτή την σεζόν.

Τα πέδιλα είναι ένα παπούτσι που όλες πρέπει να έχουμε στην ντουλάπα μας. Φοριούνται εύκολα και συνδυάζονται με τα πάντα. Ειδικά όταν έχουν και σχήμα που σε βοηθάει να τα φοράς συνέχεια.

Τα πέδιλα με ένα καλό άνετο τακούνι είναι αναπαυτικά και μπορείς να τα φορέσεις το πρωί στην δουλειά σου αλλά και το βράδυ με ένα καλό σύνολο για να βγεις χωρίς να σε πονέσουν τα πόδια μας, που είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για κάθε γυναίκα εκεί έξω, φρενίτιδα ωστόσο έχει προκαλέσει και αυτό το τζιν που είναι σε προσφορά.

Strappy high-heel sandals

25.99 €

Bershka κόκκινα πέδιλα

Θα το βρεις εδώ

High-heel sandals with straps and tie detail

Bershka λευκά πέδιλα

Θα τα βρεις εδώ

Ποιες είναι οι αποχρώσεις στις φετινές τάσεις στα πέδιλα

  • Ροζ: το baby pink, δηλαδή η παστέλ απόχρωση του ροζ, είναι κοριτσίστικο και νεανικό, ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι.
  • Λεβάντα: μια αιθέρια, ρομαντική και ονειρική απόχρωση του μωβ, που είναι πολύ θηλυκή και ρέτρο, δεν τραβάει τόσο τα βλέμματα, αλλά κολακεύει κάθε απόχρωση δέρματος
  • Μέντα: η μόδα του κιτς και του 1960 επιστρέφει και θέλει το χρώμα της μέντας στα πέδιλα που θα φοράς με όλα τα φορέματά σου.
  • Μπλε: όλες οι αποχρώσεις του μπλε είναι στη μόδα του καλοκαιριού, από τις πιο ποπ μέχρι τις πιο αριστοκρατικές.
  • Ασημί: λειτουργεί είτε ως ουδέτερη απόχρωση είτε ως πιο έντονη, με πολλά σχέδια για πιο …φουτουριστικό καλοκαίρι. Εάν μάλιστα έχει και glitter είναι πιο θηλυκό. Από τα πιο δημοφιλή χρώματα του καλοκαιριού.
  • Πορτοκαλί: το χαρούμενο, ενεργητικό και απρόσμενο πορτοκαλί ή μανταρινί ταιριάζει τέλεια με ασπρόμαυρο σύνολο ή με ένα slip φόρεμα το απόγευμα.
  • Κίτρινο: φρέσκο, φωτεινό και παιχνιδιάρικο, πρέπει να το φορέσεις μόνο neon.
  • Άσπρο: πάντα στη μόδα, το λευκό φοριέται όμορφα με δίχτυ ή δέρμα, λειτουργεί τέλεια στο συνδυασμό του ασπρόμαυρου και φοριέται όμορφα με μαύρα φορέματα και τζιν υφάσματα.
TAGS