Αυτά είναι τα τετραγωνικά mules πέδιλα των Stradivarius που έχουν φέρει αντιδράσεις

Είναι trend ωστόσο σε πολλούς δεν αρέσει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αυτά είναι τα τετραγωνικά mules πέδιλα των Stradivarius που έχουν φέρει αντιδράσεις

Πολλές αντιδράσεις έχουν φέρει τόσο από τις γυναίκες, όσο και από τους άνδρες, αυτά τα τετραγωνικά mules πέδιλα που θα βρείτε στη νέα συλλογή των Stradivarius για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2020. Εσείς θα τα φορούσατε;

Τα συγκεκριμένα mules βλέπουμε να κοσμούν πολλές βιτρίνες καταστημάτων και να τα φοράνε πολλές fashion bloggers και infuencers της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού. Μπορεί βέβαια να είναι ένα από τα κορυφαία trend, ωστόσο δεν τα... συμπαθεί πολύς κόσμος.

Μπορεί λοιπόν να τα έχουν αγαπήσει αρκετές γυναίκες και να τα έχουν λατρέψει μεγάλοι οίκοι μόδας, ωστόσο δεν είναι θετικές όλες οι αντιδράσεις. Αρκετός είναι ο κόσμος που θεωρεί πως είναι άσχημα λόγω του τετράγωνου κοψίματος τους στο μπροστινό μέρος και του λεπτού τακουνιού.

Για όσες γυναίκες βέβαια το έχουν αγαπήσει, σας προτείνω να το φορέσετε με αυτό το απίστευτο μαβί φόρεμα με τα φουσκωτά μανίκια που ξεπουλάει σαν τρελό.

Αυτά είναι τα τετραγωνικά mules πέδιλα των Stradivarius που έχουν φέρει αντιδράσεις

Τιρκουάζ καπιτονέ πέδιλα με τακούνι - 29,99 €

Stradivarius mules πέδιλα

Αυτές είναι οι τάσεις του 2020 στα παπούτσια

Καλοκαιρινές εσπαντρίγιες

Μία από τις τάσεις που κυριάρχησαν στις πασαρέλες και σύντομα θα βλέπεις παντού είναι οι καλοκαιρινές εσπαντρίγιες. Αποτελεί γνώριμη τάση καθώς προϋπήρχε πριν από λίγα χρόνια, αλλά φέτος αναβαθμίζεται. Γίνονται περισσότερο καλοκαιρινές από ανοιξιάτικες, με κόμπους, διάφορες πλέξεις και την επόμενη τάση στη λίστα μας, με τη προσθήκη πλατφόρμας!

Γόβες τύπου Mary Jane’s

Όσον αφορά τις γόβες, τα παπούτσια που θα πρωταγωνιστήσουν είναι τα λεγόμενα Mary Jane’s. Πρόκειται για ένα πολύ θηλυκό ζευγάρι παπούτσια με μία κολακευτική μπαρέτα και σταθερό, χοντρό, τετράγωνο τακούνι. Οι πιο μοδάτες εκδοχές τους είναι οι πολύχρωμες με σατέν ποιότητα! Για εσένα που δεν μπορείς το τακούνι στιλέτο, η συγκεκριμένη τάση θα σου ταιριάξει γάντι.

Γυναικεία παπούτσια με τετράγωνη μύτη

Γενικότερα, σίγουρα θα πρόσεξες ότι η μόδα επιτάσσει για φέτος ιδιαίτερες σιλουέτες. Όπως και στα γυναικεία ρούχα, έτσι και στα γυναικεία παπούτσια παρατηρούνται έντονες σιλουέτες είτε με περίτεχνα σχέδια στο τακούνι, είτε με διαφορετική μύτη στο παπούτσι. Τι εννοώ; Μα φυσικά, ότι φέτος θα φορεθούν πολύ πέδιλα, σανδάλια, γόβες και μπότες είτε με μυτερή, τριγωνική μύτη, είτε με τετράγωνη!

Μοντέρνα μοκασίνια με αέρα δεκαετίας του ’70

Μία πιο σύγχρονη πρόταση που φέρνει και μία ρετρό πνοή από το ’70 είναι τα μοντέρνα μοκασίνια. Όλα τα catwalks θα είχαν έστω ένα ζευγάρι, εάν όχι περισσότερα. Οπότε όπως καταλαβαίνεις είναι ένα must have! Δίνεται βάση και εδώ στα τακούνια, με τα chunky triangle heels να πρωταγωνιστούν.

Μules με μικρό τακούνι

Ένα shoe trend που ευτυχώς παραμένει στις επιλογές σου για το 2020 είναι τα mules. Τι είναι τα mules; Σκέψου παπούτσια που θυμίζουν παντόφλες, με μυτερή μύτη και κοντό kitten heel είτε σε μίνιμαλ γραμμές με μαύρο ή λευκό χρώμα, είτε σε παστέλ τόνους με φιόγκους. Τα συγκεκριμένα είναι το πιο άνετο και ταυτόχρονα στιλάτο κομμάτι για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου!