Η κατακόκκινη culotte των H&M θα δείχνει τα πόδια σου πιο ψηλά

Είναι απίστευτη! Δεν θα την βγάζεις από πάνω σου φέτος το καλοκαίρι...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η κατακόκκινη culotte των H&M θα δείχνει τα πόδια σου πιο ψηλά

Αυτή η κατακόκκινη culotte που έρχεται κατευθείαν από τη νέα συλλογή των H&M για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2020 είναι πολύ εντυπωσιακή. Η συγκεκριμένη μάλιστα, θα δείχνει τα πόδια σου να φαίνονται πιο ψηλά λόγω του κοψίματος της.

Τις τελευταίες σεζόν η ζιπ κιλότ είναι ανάμεσα στα παντελόνια που πρωταγωνιστούν κυρίως για όσες γυναίκες ψάχνουν κάτι το διαφορετικό. Ένα παντελόνι σε φαρδιά, Α γραμμή με μήκος πιο κοντό, που κυμαίνεται από το γόνατο μέχρι λίγο πάνω από τον αστράγαλο και χαρίζει έναν vintage αέρα αλλά και θηλυκή αισθητική.

Η culotte αναδιαμορφώνει την σιλουέτα και το σώμα με καμπύλες ακόμα κι εκεί που δεν υπάρχουν. Επικρατεί γενικά η άποψη πως το σχέδιο της ταιριάζει σε γυναίκες με πιο μικρό ύψος αλλά και σε γυναίκες με έντονες καμπύλες, όπως επίσης και σε πολύ λεπτές.

Συνδύασε την κατακόκκινη culotte των H&M με το one shoulder μπλουζάκι σε μαύρο χρώμα που βρίσκεται σε απίστευτη τιμή και ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα και είσαι έτοιμη να τραβήξεις όλα τα βλέμματα προς το μέρος σου.

Αυτή είναι η κατακόκκινη culotte των H&M

Linen culottes - 29,99 €

H&M κόκκινη cullote

Δες τι παπούτσια ταιριάζουν με τις culotte

  • 1 Aν επιλέξετε μια culotte με σκούρο χρώμα ,μια κομψή ιδέα είναι να συνδυάσετε με μπότες σε κοντινή απόχρωση. Το τελικό εφέ της μονοχρωμίας δίνει πόντους και δεν αλλοιώνει την φιγούρα σας.
  • 2 Αν επιλέξετε μια culotte σε ανοιχτό ή υπόλευκο τόνο μπορείτε να φορέσετε πέδιλα ή άλλα ψηλοτάκουνα σε γήινες αποχρώσεις που κολακεύουν τα γυναικεία πόδια.
  • 3 Aν σας αρέσει η sporty αισθητική, προτιμήστε μια ζιπ κιλότ με μήκος και συνδυάστε με platform trainers ή πιο κοντή και τα sneakers σας
  • 4 Για μια επίσημη εμφάνιση οι culottes είναι τέλειες με ψηλοτάκουνες, μυτερές γόβες.
  • 5 Κάντε το statement και τολμήστε εντυπωσιακά μποτάκια σε κόκκινο ή λευκό είναι τάση και χαρίζουν όσο ύψος χρειάζεται.
TAGS