Στη νέα κολεξιόν των H&M θα βρεις το πιο τέλειο one-shoulder κορμάκι

Βγαίνει σε δυο χρώματα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στη νέα κολεξιόν των H&M θα βρεις το πιο τέλειο one-shoulder κορμάκι

Τα one-shoulder μπλουζάκια, όπως και φορέματα βρίσκονται στα hot trends της σεζόν και τα έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες που αγαπούν την μόδα. Ωστόσο, στη νέα κολεξιόν των H&M θα βρεις και ένα απίστευτο κορμάκι σε αυτό το στιλ που ξεπουλάει σαν...τρελό.

Μπορεί πολύ σπάνια να φοράμε κορμάκια γιατί ορισμένες φορές δεν είναι τόσο βολικά, ωστόσο είναι πολύ στιλάτα και κολακεύουν τη σιλουέτα μας. Ειδικά όταν είναι σε μαύρο χρώμα, αφού θα σε δείχνει και πιο αδύνατη, αν τυχόν έχεις παραπάνω κιλά.

Το συγκεκριμένο λοιπόν, που θα βρεις τόσο στα καταστήματα, αλλά και στο online store του H&M, εκτός από μαύρο, βγαίνει και σε ροδακινί και η τιμή του είναι πολύ χαμηλή, αφού κοστίζει μόνο 12,99 €.

Αν λατρεύεις τα κορμάκια, τότε πρέπει να βάλεις στην προσωπική σου συλλογή και αυτό που θα βρεις επίσης, στη νέα κολεξιόν. Είναι άκρως καλοκαιρινό και σε απίστευτη τιμή.

Αυτό είναι το one-shoulder κορμάκι των H&M

One-shoulder body - 12,99 €

H&M one-shoulder κορμάκι

Φόρεσε το μαύρο one-shoulder κορμάκι σου από τη νέα κολεξιόν των H&M με αυτό το απίθανο mom jean

Τα H&M έχουν το απόλυτο mom jean που δεν θα αποχωρίζεσαι. Τα τζιν καλώς ή κακώς είναι από τα αγαπημένα μας κομμάτια και από τα πιο βασικά της ντουλάπα μας. Παίζει μεγάλο ρόλο όμως πως τα φοράμε, καθώς και το στυλ που επιλέγουμε να φορέσουμε.

Αν θέλουμε ένα casual ντύσιμο ή κάτι πιο extreme τα τζιν είναι εκεί για να απογειώσουν την εμφάνισή μας. Εμείς βρήκαμε αυτό το τζιν από τα H&M και το λατρέψαμε. Είναι μοδάτο και θα μπορείς να το συνδυάσεις πιο εύκολα από ότι νομίζεις!

Ωστόσο μιας και θα είσαι στο σάιτ των H&M σου έχουμε το αγαπημένο jacket της θερινής περιόδου! Είναι ότι ονειρεύεσαι!

H&M απόλυτο mom jeans σκισίματα

Κάνε το δικό σου εδώ.

TAGS