Αυτό το ολόσωμο σορτς έχει βάλει "φωτιά" στα H&M - Κοστίζει 25 ευρώ

Είναι υπέροχο!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Αυτό το ολόσωμο σορτς έχει βάλει

Αυτό το ολόσωμο σορτς έχει βάλει "φωτιά" στα online stores των H&M και κοστίζει 25 ευρώ. Θα το φοράς από το πρωί έως και το βράδυ και μπορείς να κάνεις τόσο casual όσο και πιο καλές εμφανίσεις με αυτό.

Τα ολόσωμα shorts είναι ένα από τα πιο άνετα ρούχα του καλοκαιριού, καθώς συνδυάζονται εύκολα και μπορούν να φορεθούν τόσο το πρωί όσο και το βράδυ.

Εμείς κάνοντας μια γύρα στα eshop των καταστημάτων, βρήκαμε αυτό στα H&M που κοστίζει 25 ευρώ και θα μπορείς να το φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ. Φωτιά ωστόσο στις πωλήσεις έχουν βάλει και αυτά τα silver mules από το κατάστημα.

Broderie-trimmed playsuit

24,99 €

 H&M ολόσωμη μαύρη φόρμα

Θα το βρεις εδώ

Πώς να συνδυάσεις το ολόσωμο shorts σου

  • Πρώτη πρόταση για φέτος, είναι αυτή η μαύρη ολόσωμη φόρμα με τιράντες και ζώνη. Το μαύρο είναι ένα κλασσικό χρώμα, που ποτέ δεν θα φύγει από την μόδα και αυτή η φόρμα μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ.
  • Συνδύασέ την με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα, ή πλατφόρμες για μια λαμπερή έξοδο, ή δέσε στην μέση σου ένα πουκάμισο και βάλε τα αγαπημένα σου sneakers για μια βόλτα. Και στις δύο περιπτώσεις το μόνο σίγουρο είναι πως θα δείχνεις απίστευτα stylish και chic και θα εντυπωσιάσεις με την ξεχωριστή αίσθηση του στυλ σου.
  • Δεύτερη πρόταση για το φετινό καλοκαίρι και είναι άκρως καλοκαιρινή και εντυπωσιακή. Τι θα έλεγες για ένα ολόσωμο φλοράλ σορτς; Σου προτείνω κάτι διαφορετικό και τολμηρό. Ένα φλογερό κόκκινο ολόσωμο σορτς με ανοιχτή πλάτη και ζώνη.
  • Πες μου ειλικρινά ποιος δεν θα γυρίσει να σε κοιτάξει όταν φοράς κάτι τέτοιο και σκέψου απλά, πόσο θηλυκή και sexy θα νιώθεις μέσα σε αυτό. Το ύφασμα θα αγκαλιάσει το κορμί σου ιδανικά και θα φανούν τα καλλίγραμμα πόδια σου, είτε επιλέξεις φλατ, είτε τακούνια
TAGS