Αυτό το φλοράλ σετ έχει βάλει "φωτιά" στα Oysho - Θα το φοράς μέρα νύχτα

Θα σε ξετρελάνει

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Αυτό το φλοράλ σετ έχει βάλει

Αυτό το φλοράλ σετ έχει βάλει "φωτιά" στα Oysho και θα το φοράς μέρα και νύχτα. Είναι σε άψογο χρώμα και θα το φοράς και στη δουλειά και στη βόλτα και θα κλέψεις τις εντυπώσεις εκεί έξω. Θα θέλεις να το αγοράσεις εδώ και τώρα.

Το σετ με τη παντελόνα αυτή είναι ότι πιο αισθησιακό και καλοκαιρινό μπορεί να φορέσει μια γυναίκα, προσδίδει, στυλ, κομψότητα, ενώ είναι και μια χαλαρή επιλογή ταυτόχρονα.

Είναι ένα σετάκι πολύ ξεχωριστό και ίδιαιτερο. Το χρώμα του άκρως καλοκαιρινό και θα μπορείς εκτός από τη δουλειά να το βάλεις και βράδυ ή ακόμα και στο γραφείο για μια πιο κομψή εμφάνιση. Θα το θέλεις τώρα.

Μιας και θα επισκεφθείς το online store του Oysho, πρέπει να ρίξεις μια ματιά και σε αυτή την καλοκαιρινή παντελόνα. Δες εδώ την τιμή της και θα πάθεις σοκ!

Λουλουδάτο πουκάμισο ikat χωρίς ώμους

25.99 €

σετ Oysho floral

Θα το βρεις εδώ

Εκτός από το φλοραλ σετ δες εδώ και αυτό το λεοπάρ μαγιό από τα Oysho

Έρωτας είναι αυτό το νέο μαγιό των Oysho, καθώς η λεοπάρ απόχρωση του θα τους "πεθάνει" όλους, μιας και είναι το απόλυτο trend του καλοκαιριού και σίγουρα θα μαγνητίσει τα βλέμματα στην παραλία που θα είσαι.

Το καλοκαίρι δεν είναι τόσο μακριά και πλέον τα πράγματα πάνε καλύτερα μιας και έχουμε βγει από τα σπίτια μας και επιστρέψουμε σιγά σιγά στην καθημερινότητα μας και στο καλοκαιράκι μας.

Για αυτό είμαστε εμείς εδώ, και προσέχουμε για σένα, έτσι ώστε να σου βρούμε όλα τα απαραίτητα για να τους μαγέψεις όλους και να εντυπωσιάσεις στο πέρασμά σου.

Και επειδή όλοι ψάχνουμε τρόπο να ξεχαστούμε τι καλύτερο από το να κοιτάς τα νέα trends και να ψωνίζεις κιόλας αν μπορείς. Ωστόσο πρέπει να αγοράσεις και αυτά τα αξεσουάρ που είναι απαραίτητα για το καλοκαίρι.

Τριγωνικό σουτιέν μπικίνι ζακάρ

19.99 €

Oysho μαγιό λεοπάρ

Κλασικό σλιπ μπικίνι ζακάρ
12.99 €

Σύνθεση Εξωτερικό: 68% ΠΟΛΥΑΜΙΔΙΟ, 26% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ, 6% ΕΛΑΣΤΙΝΗ
Φόδρα: 85% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ, 15% ΕΛΑΣΤΙΝΗ

Θα το βρεις εδώ

TAGS