Bershka - τιμές "φωτιά": Μοναδικό φόρεμα για τις καλοκαιρινές νύχτες με λιγότερο από 10 ευρώ

Προλαβαίνεις, δεν προλαβαίνεις!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Bershka - τιμές

Ψάχνεις κάτι φουλ οικονομικό και ταυτόχρονα μοναδικό και σικάτο για να μαγνητίσεις τα βλέμματα φέτος το καλοκαίρι; Αυτό το φόρεμα από τα Bershka θα βάλει "φωτιά" στις νύχτες σου και κοστίζει λιγότερο από 10 ευρώ.

Είναι μεταλλιζέ, κοντό και με λεπτές τιράντες! Από 19,99 ευρώ το έχουν ρίξει στα 9.99 ευρώ. Απίθανη καλοκαιρινή προσφορά!

Αν θέλετε, λοιπόν, να σας κοιτάνε και να τρελαίνονται εμπιστευτείτε μας και τρέξτε στο κοντινότερο κατάστημα Bershka για να βρείτε αυτό το κομμάτι! Όπως καταλαβαίνετε είναι σε τιμή ευκαιρίας γι αυτό... προλαβαίνετε δεν προλαβαίνετε!

Bershka φορέματα προσφορές

Αυτό το φόρεμα από τα Bershka μοιάζει με ζωγραφιά - Το φοράνε όλες οι influencers

Αυτό το φόρεμα από τα Bershka μοιάζει με ζωγραφιά και το φοράνε όλες οι influencers. Θα το φοράς και θα τους μαγέψεις όλους εκεί έξω, αφού είναι άκρως βολικό αλλά και καθημερινό και μια ιδανική καλοκαιρινή επιλογή.

Στο διαδικτυακό κατάστημα των Bershka λοιπόν θα βρεις αυτό που ψάχνεις χωρίς να κουραστείς πολύ. Συγκεκριμένα, στο e-shop τους θα βρεις αυτό το mini φόρεμα.

Μπες απλά όπως είπαμε στο διαδικτυακό τους κατάστημα, στην κατηγορία με τα φορέματα και πάτα την επιλογή mini Εκεί θα βρεις απίστευτα κομμάτια, ωστόσο το συγκεκριμένο κομμάτι κάνει σίγουρα την διαφορά.

Το mini φόρεμα είναι ότι καλύτερο και μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως και το βράδυ με τους κατάλληλους συνδυασμούς και θα σου δώσει έναν πιο girly αέρα. Μιας και θα επισκεφθείς τα Bershka, πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματιά και σε αυτή τη βραδινή τσάντα με αλυσίδα. Δες εδώ την τιμή της και θα πάθεις πλάκα!

Κοντό φόρεμα acid wash

9.99 €

Bershka φόρεμα

Κοντό φόρεμα acid wash σε ίσια γραμμή, με στρογγυλή λαιμόκοψη και κοντά μανίκια.

Θα το βρεις εδώ

Με τι να συνδυάσεις το φόρεμα σου από τα Zara

  • Με ζιβάγκο και φαρδιά ζώνη - Δώστε έναν αέρα από τη δεκαετία του 1970 στο φετινό φλοράλ σας, με ένα ζιβάγκο σε κάποια από τις αποχρώσεις του φορέματος. Η ζώνη μπορεί να είναι άλλο χρώμα, για παράδειγμα ίδιο με των παπουτσιών.
  • Σαν φούστα, με μπότες - Αυτά τα φορέματα είναι συνήθως από μαλακό ύφασμα, οπότε δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα. Φορέστε από πάνω ένα φαρδύ πουλόβερ και δέστε το στη μέση σας χαλαρά με μια λεπτή ζώνη. Συνδυάστε το με biker μπότες.
  • Με αθλητικά σε στυλ Chloé - Φορέστε το φόρεμά σας μαζί με το τζάκετ της φόρμας σας και αθλητικά παπούτσια. Μην σας απασχολήσει καθόλου το αν ταιριάζουν τα χρώματα. Όσο πιο παράταιρος είναι ο συνδυασμός, τόσο πιο in θα είστε.
  • Σε στυλ τραγουδίστριας φολκ - Σουέντ μπουφάν, σουέντ μπότες, σουέντ τσάντα με κρόσια. Ετσι το λουκ είναι πολύ μοντέρνο και πολύ εντυπωσιακό και πραγματικά παραπέμπει στις Αμερικανίδες τραγουδίστριες φολκ των 60s.