Είναι απίστευτο αυτό το λευκό τσαντάκι με την ασημί αλυσίδα από τα Bershka

Θα την συνδυάσεις με όλες τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Είναι απίστευτο αυτό το λευκό τσαντάκι με την ασημί αλυσίδα από τα Bershka

Το λευκό είναι το αγαπημένο χρώμα του καλοκαιριού και βλέπουμε να το φοράνε πολλές γυναίκες. Ειδικά σε τσάντες, καθώς οι μαύρες για τους τρεις μήνες της θερινής περιόδου μένουν κρεμασμένες στον καλόγερο ή κλεισμένες στην ντουλάπα μας. Στα Bershka σου βρήκα την πιο εντυπωσιακή, η οποία έχει την απίστευτη λεπτομέρεια με την ασημί αλυσίδα.

Η τιμή της μάλιστα είναι πολύ χαμηλή, αφού κοστίζει κάτω από 20 €. Επίσης, λόγω του ότι είναι λευκή στο χρώμα ταιριάζει με όλες τις αποχρώσεις, ενώ μπορείς να την κρατήσεις και όλες τις ώρες της ημέρας. Τόσο με casual εμφανίσεις δηλαδή τις πιο πρωινές, όσο και με τις πιο βραδινές.

Το συγκεκριμένο λοιπόν τσαντάκι από τα Bershka μπορείς να το φορέσεις και χιαστί, αλλά και στον έναν ώμο. Ενώ παρακάτω θα δεις ένα άκρως καλοκαιρινό φόρεμα με το οποίο μπορείς να το συνδυάσεις. Ολοκλήρωσε μάλιστα το look σου με αυτά τα κατακόκκινα πέδιλα που θα βρεις επίσης στην αλυσίδα των Bershka.

Τσάντα με αλυσίδα - 15.99 €

Bershka λευκό τσαντάκι

Συνδύασε το λευκό τσαντάκι των Bershka με αυτό το καθημερινό φόρεμα και δημιούργησε την πιο στιλάτη εμφάνιση

Για every day εμφανίσεις είναι το φόρεμα από τα Bershka που θα δεις παρακάτω και θα βρεις στο διαδικτυακό τους κατάστημα. Κοστίζει μόνο 10 € και δεν θα θέλεις να το βγάλεις από πάνω σου. Είναι πολύ άνετο και ταιριάζει με όλα τα χρώματα.

Το συγκεκριμένο μπορεί να φορεθεί με τα αγαπημένα σου sneakers και ένα λαμπερό αλλά ήπιο nude μακιγιάζ. Αν θέλεις να το κάνεις για πιο βραδινό ωστόσο μπορείς να το φορέσεις με ένα πέδιλο και ένα κόκκινο κραγιόν.

Μίντι φόρεμα με ζώνη - Από 19.99 € μόνο με 9.99 €

Πρόκειται για το κοντομάνικο μίντι φόρεμα με στρογγυλή λαιμόκοψη και μέση ρυθμιζόμενη με δετή ζώνη.

Bershka every day φόρεμα

Δες ωστόσο, και αυτό το φόρεμα από τα Bershka. Είναι μεταλλιζέ και «κόβει» ανάσες με τη στενή εφαρμογή του.

TAGS