Κάνει αδιανόητες πωλήσεις το cargo παντελόνι από τα Pull&Bear

Δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κάνει αδιανόητες πωλήσεις το cargo παντελόνι από τα Pull&Bear

Από την πρώτη κιόλας μέρα που κυκλοφόρησε η νέα συλλογή στα καταστήματα Pull&Bear, αυτό το υπέροχο cargo παντελόνι που βρήκαμε, κάνει αδιανόητες πωλήσεις και όχι άδικα βέβαια μιας και αποτελεί την τέλεια λύση για τις καλοκαιρινές σου εξόδους.

Μπορεί ο καιρός να μας τα χάλασε για λίγο σήμερα, ωστόσο το καλοκαίρι μπήκε και επίσημα και εσύ θα πρέπει να εφοδιάσεις την ντουλάπα σου με τα πιο κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ.

Τα Pull&Bear έχουν και πάλι την λύση για εσένα και μάλιστα στην πιο στιλάτη απόχρωση. Αυτό το παντελόνι μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και να εντυπωσιάσεις.

Μιας και θα επισκεφθείς τα καταστήματα Pull&Bear, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χάσεις και αυτό το υπέροχο girly φόρεμα. Δες εδώ την τιμή του και θα πάθεις πλάκα!

cargo παντελόνι Pull&Bear

Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή του μιας και μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 25,99€. Θα το βρεις εδώ!

Λίγα λόγια για τα Pull&Bear, όπου θα βρεις το cargo παντελόνι

Η Pull&Bear ξεκινάει το 1991 με καθαρά διεθνή χαρακτήρα και με σκοπό να ντύνει νέους που είναι δραστήριοι και κοινωνικοί στον περίγυρό τους κι έχουν κοινωνικές σχέσεις μεταξύ τους. Νέοι που ντύνονται χαλαρά, αποφεύγοντας τα στερεότυπα και που θέλουν να αισθάνονται ωραία με αυτά που φοράνε. Για εκείνους, η Pull&Bear χρησιμοποιεί τις τελευταίες παγκόσμιες τάσεις αναμειγνύοντάς τις με τις επιρροές της μόδας των αστικών κέντρων και των club και τις επανερμηνεύει με δικό της στυλ για να τις μεταμορφώσει σε άνετα και ευκολοφόρετα ενδύματα, που διατίθενται πάντα στις καλύτερες τιμές.

Η Pull&Bear εξελίσσεται παράλληλα με τον πελάτη της και παρακολουθεί πάντα τις νέες τεχνολογίες, τα κοινωνικά κινήματα και τις τελευταίες καλλιτεχνικές ή μουσικές τάσεις. Όλα αυτά αντικατοπτρίζονται όχι μόνο στα σχέδιά της, αλλά και στα καταστήματα. Εμπνευσμένη από τη μυθική καλιφορνέζικη πόλη του Παλμ Σπρινγκς, η ανανέωση των προσφερόμενων ειδών είναι συνεχής. Δύο φορές την εβδομάδα, όλα τα καταστήματα παντού παραλαμβάνουν νέο εμπόρευμα.

TAGS