Πανικός στα Oysho με το χρυσαφί μπικίνι

Μοναδικό κομμάτι για την παραλία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πανικός στα Oysho με το χρυσαφί μπικίνι

Κανονικός πανικός έχει γίνει από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε στη νέα συλλογή του καταστήματος Oysho, αυτό το πανέμορφο χρυσαφί μπικίνι που μπορεί να σε κάνει να ξεχωρίσεις στην παραλία και να τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα.

Μπορεί ο καιρός να μας τα χάλασε λιγάκι σήμερα και να έριξε μέχρι και χαλάζι, ωστόσο σε λίγο καιρό να μπορούμε να επιστρέψουμε στις παραλίες και να κάνουμε ανενόχλητοι τα μπάνια μας.

Για να γίνει ωστόσο αυτό, θα πρέπει να έχουμε εφοδιάσει την ντουλάπα μας με τα πιο ξεχωριστά ρούχα και αξεσουάρ. Τα Oysho έχουν και πάλι τη λύση για εσένα και είναι σίγουρο πως δε θα μπορείς να αντισταθείς.

Σε περίπτωση που επισκεφθείς τα καταστήματα Oysho, πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις μια ματιά και στην πιο υπέροχη μίντι φούστα. Δες εδώ την τιμή της!

Χρυσαφί και πολύ κομψό, το μαγιό αυτό είναι ιδανικό για να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δεν μπορείς να διαλέξεις τι να φορέσεις στην παραλία. Ιδανικό και για τα beach party στα οποία θα βρεθείς, μιας και θα σου δώσει μία παραπάνω λάμψη που σίγουρα θα χρειαστείς.

χρυσαφί μπικίνι Oysho

Κοστίζει 19,99€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

Λίγα λόγια για τα Oysho όπου θα βρεις το υπέροχο χρυσαφί μπικίνι

Η Oysho διαθέτει διάφορες σειρές προϊόντων - εσώρουχα, gymwear, sleepwear, beachwear, αξεσουάρ και υποδήματα – και οι κολεξιόν της είναι προσεκτικά επιλεγμένες, προσφέροντας σχεδιασμό και μόδα παράλληλα με την ποιότητα και την άνεση των ενδυμάτων.

Η πελάτισσα της Oysho είναι μια φυσική ανεξάρτητη και σίγουρη για τον εαυτό της γυναίκα, που προσέχει τη λεπτομέρεια, εκτιμά την ποιότητα και λαμβάνει υπόψη τις τελευταίες τάσεις της μόδας στον τρόπο που ντύνεται.

Η Oysho δημιουργήθηκε το 2001 και έχει παρουσία σε 44 χώρες με πάνω από 600 καταστήματα σε όλο τον κόσμο και με online καταστήματα σε 32 αγορές μέσω του www.oysho.com

TAGS