Θα "τρελάνεις" κόσμο με το μαύρο... καυτό τοπ των Zara

Θα σε κοιτάνε όλοι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θα

Αν θέλεις να τραβήξεις όλα τα βλέμματα προς το μέρος σου, ειδικά αν έχει και κοιλιακούς... φέτες, τότε πρέπει να δοκιμάσεις αυτό το μαύρο "καυτό" τοπ των Zara. Πρόκειται να "τρελάνεις" κόσμο, αφού είναι πολύ αισθησιακό.

Τώρα που τα καταστήματα έχουν ανοίξει και πλέον μπορούμε μνα πιούμε άνετα το ποτό μας, ήρθε η ώρα να φορέσουν όλα τα αγαπημένα μας ρούχα, αλλά να αγοράσουμε και καινούρια. Οι νέες συλλογές, όπως αυτή την Zara, είναι πολύ εντυπωσιακές.

Μάλιστα, κομμάτια της θα βρεις όπως σου είπα ένα μαύρο "καυτό" τοπάκι που θα ταιριάζει τέλειες, τόσο με τις φούστες σου, όσο και με τα παντελόνια σου. Έχει ντεκολτέ V και ρυθμιζόμενες τιράντες, ενώ στην πλάτη κλείνει με φιόγκο.

Βέβαια, δεν είναι αναγκαστικό να το φορέσεις μόνο για ποτό. Με τους κατάλληλους συνδυασμούς φοριέται άνετα και το απόγευμα. Ωστόσο, πρόκειται να "τρελάνεις" κόσμο και με ένα από τα μικροσκοπικά φορέματα των Zara.

ΠΛΕΚΤΟ ΤΟΠ BRALET - 12,95 €

zara μαύρο τοπ

Συνδύασε το καυτό μαύρο τοπ των Zara με αυτό το ψηλόμεσο τζιν παντελόνι που είναι έρωτας

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που το εντοπίσαμε στη νέα συλλογή του καταστήματος ZARA, μας έχει πιάσει απόλυτος "έρωτας" με αυτό το ψηλόμεσο τζιν παντελόνι που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να απογειώσει την εμφάνισή μας!

Κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει στη συλλογή της, ένα παντελόνι που θα τη βγάζει από τη δύσκολη θέση, κάθε φορά που δε θα μπορεί να αποφασίσει τι θα φορέσει.

Τα ZARA έχουν για ακόμα μία φορά τη λύση για εσένα και είναι σίγουρο πως θα σε ενθουσιάσει. Ντένιμ και ψηλόμεσο, το τζιν αυτό αποτελεί το "όνειρο" κάθε κοπέλας που θέλει να κάνει τη διαφορά με την εμφάνισή της και να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα.

Αν ψάχνεις ένα ρούχο για να συνδυάσεις το ψηλόμεσο αυτό τζιν, τότε πρέπει να ρίξεις μια ματιά σε αυτά τα δύο τοπάκια από τα ZARA. Δες τα εδώ και θα σε "τρελάνουν"!

ZARA ψηλόμεσο τζιν

Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή του, μιας και μπορείς να κάνεις δικό σου αυτό το υπέροχο ψηλόμεσο τζιν μόνο με 29,95€. Βρες το εδώ!

TAGS