Αυτό το σετ σακάκι παντελόνι από τα Stradivarius είναι φωτιά - Άκρως καλοκαιρινό

Θα το θέλεις τώρα

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Αυτό το σετ σακάκι παντελόνι από τα Stradivarius είναι φωτιά - Άκρως καλοκαιρινό

Αυτό το σετ σακάκι - παντελόνι από τα Stradivarius είναι φωτιά. Είναι σε άψογο και καλοκαιρινό χρώμα και θα το φοράς και στη δουλειά και στο γραφείο και θα κλέψεις τις εντυπώσεις εκεί έξω. Θα θέλεις να το αγοράσεις εδώ και τώρα.

Το σετ με το σακάκι παντελόνι είναι ότι πιο αισθησιακό μπορεί να φορέσει μια γυναίκα, προσδίδει, στυλ, κομψότητα και αν και θεωρείται μια "ανδρική" επιλογή προσθέτει και θηλυκότητα.

Άλλωστε ποια γυναίκα δεν λατρεύει το ανδρόγυνο look, το οποίο σε κάνει να φαίνεσαι δυναμική, αισθησιακή και πάρα πολύ σίγουρη για εσένα.

Είναι ένα σετάκι πολύ ξεχωριστό και ίδιαιτερο. Το χρώμα του άκρως καλοκαιρινό και θα μπορείς εκτός από το γραφείο να το βάλεις και βράδυ ή ακόμα και στο γραφείο για μια πιο κομψή εμφάνιση. Θα το θέλεις τώρα.

Το σετ σακάκι παντελόνι που έκανε σαματά στα Stradivarius

Σταυρωτό σακάκι

29,99 €

σετ σακάκι παντελόνι Stradivarius κίτρινο

Μπλέιζερ με λαικόκοψη, πέτα και μακριά μανίκια. Μπροστινές τσέπες με πατιλέτα και ψεύτικη τσέπη με ρέλι στο στήθος. Κλείνει μπροστρά με σταυρωτά κουμπιά. Εξωτερικό: 74% Πολυεστέρας 23% Βισκόζη 3% Ελαστάνη. Φόδρα: 100% Πολυεστέρας

Παντελόνι cigarette

19,99 €

Ψηλόμεσο παντελόνι σιγκαρέτ. Με λεπτομέρεια από ζώνη. Ψεύτικες τσέπες με ρέλι στο πίσω μέρος. Διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα. 77% πολυεστέρας, 20% βισκόζη και 3% ελαστάνη.

Θα βρεις το παντελόνι εδώ και το σακάκι εδώ

Εμείς βρήκαμε στα Stradivarius αυτό το σετ παντελόνι σακάκι και πραγματικά το λατρέψαμε, καθώς είναι σε εξαιρετικό χρώμα, αλλά και με πολύ ωραίο στυλ. Μια ματιά και σίγουρα θα σε πείσει να το αγοράσεις.

Αν επίσης, σε έχει πιάσει καταναλωτική μανία, ωστόσο δεν θέλεις ή δεν έχεις κιόλας πολλά χρήματα για να χαλάσεις, τότε αυτό τα πέδιλα από τα Stradivarius θα είναι μια πολύ καλή αγορά. Μάλιστα, το e-shop της αλυσίδας έχει πάρει «φωτιά» από τις πωλήσεις του. Θα το δεις και θα ξετρελαθείς πραγατικά.